Egyéb kategória

Megéri kibújni a bőrötökből egy stíluscserével – ezt bizonyítja a NORIE Team öt legjobb átalakítása

Új év, új élet – szoktuk hajtogatni minden év elején nagy hévvel. Ilyenkor buzgón megfogadjuk, hogy idén márpedig lefogyunk, letesszük a cigit, levágatjuk a hajunkat, vagy épp végre stílust váltunk. Igen ám, de lehetséges-e a teljes stílusváltás egy csettintésre? Nyaka Dórit, a NORIE Team stylistját kérdeztem erről.
vous - 2016.01.02.
Megéri kibújni a bőrötökből egy stíluscserével – ezt bizonyítja a NORIE Team öt legjobb átalakítása

Bátorság és elszántság a két legfontosabb hozzávaló

Dóri szerint a stíluscsere bárkinél lehetséges, a kérdés csak az, hogy milyen távon, rövidebb időre ugyanis minden ember ki tud bújni a bőréből. Ilyenkor előkapjuk féltve őrzött ruhánkat, cipőnket, sminket, vagy épp a szokásosnál több sminket kenünk magunkra. Egy randi, egy szilveszteri buli erejéig bárki kibújhat a megszokott, hétköznapi stílusából. Pláne, ha egy lazább személyiségről van szó, hiszen aki nyitottabb, bátrabb, az könnyebben megbarátkozik az új megjelenésével, míg egy visszafogottabb személyiség idegennek érzi magát a kapott külsőben a százával érkező bókok ellenére is.

Ha azonban ezt a stíluscserét, megújulást nemcsak pár órára tervezzük, akkor jó, ha feltankolunk türelemből, de főként elszántságból. A hosszú távú stíluscseréhez ez a két dolog az, ami igazán elengedhetetlen. Ilyenkor ugyanis több idő kell, míg az ember megszokja, hogy a szürke kardigán helyett pink flitteres blézert visel. Egyvalamit azonban jó, ha mindig észben tartotok:

A legfontosabb, hogy elhiggyétek magatokról, hogy a választott stílus jól áll nektek!

Ép testben ép lélek

Ha sikeresen levetkőztük megunt vagy talán sosem kedvelt külsőnket, felmerülhet a kérdés: mi történik a régi bőrünkben maradt személyiségünkkel? Az is megváltozik? Lehetséges-e egyáltalán, hogy egy stíluscserével a személyiségünk is kicserélődjön? Dóri szerint az ember személyisége aligha változik egy stíluscsere alkalmával, de jó hír: az önbizalmunk határozottan nőhet.

Aki bele mer vágni a stíluscserébe, annak már alapvetően vagy van önbizalma, vagy úgy érzi, hogy az előző stílusánál csak jobb lehet az új, így nincs veszítenivalója. Nagyon fontos, hogy olyan stíluscserébe menjünk bele, amit fel tud venni a személyiségünk is

– javasolja a NORIE Team stylistja, aki szerint csak így valósulhat meg a mondás, miszerint ép testben ép lélek. Ahogy az életmód-, úgy a stílusváltásnál is ez a célunk. A harmónia megtalálása ugyanis az elsődleges szempont. Ha úgy érzitek, nem tudtok teljesen beleolvadni, alkalmazkodni az újonnan választott stílusotokhoz, az nem véletlen! Figyeljetek a jelekre, és alakítsátok mind a külsőtöket, mind a belsőtöket olyanra, amilyenre szeretnétek!

Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Ha úgy érzitek, szívesen belevágnátok egy stíluscserébe, de bizonytalanok vagytok, nézzétek meg a NORIE Team 5 legszuperebb átalakítását!

Katonából igazi pasimágnes

Igazi kihívásként élte meg a csapat, amikor Évát, egy hivatásos katonát alakítottak át, aki elárulta, férfias hivatása megpecsételi a külsejét is. Az átalakító csapat mindent megtett, hogy teljesítse Éva kívánságát, aki nőies frizurára, sminkre és csinosabb külsőre vágyott. A csapat a küldetést teljesítette, a hétköznapi külsejű katonából pedig igazi dögös nő lett! Kíváncsiak vagytok? Ide kattintva megnézhetitek a végeredményt!

Hétköznapi lányból olasz díva

Forrás:
Molnár Gábor

A Viva Italia napunknak köszönhetően hírszerkesztőnk, Sophie került a NORIE Team kezei közé. Sophie-ról minden egyes fotózás, forgatás alkalmával kiderül, mennyire fotogén. Minden VOUS-lány tátott szájjal nézi a képeit, és irigykedik. Így történt ez most is, amikor kibújt a bőréből, és igazi olasz dívává változott. A végeredmény magáért beszél, nézzétek meg itt!

Sportos lányból elegáns hölgy

Forrás:
Molnár Gábor

Dóri fiatal, energikus lányként robbant be a NORIE Team főhadiszállására. Elárulta, szeret inkább sportos, kényelmes ruhákba bújni. Nem volt mit tenni, Dórit szuperdögös ruhába és magas sarkúba bújtatták, és kiderült, a kifinomult, elegáns nő szerepe is tökéletesen passzol a külsejéhez. Ide kattintva megnézetitek, miként lett Dóriból mutatós hölgy.

Édesanyából dögös nő

Forrás:
Molnár Gábor

Szilvit Tűz és víz napunknak köszönhetően teljesen kiforgatta önmagából az átalakító csapat. Úgy döntöttek, egy olyan stílust kölcsönöznek neki, ami a legtávolabb áll tőle a hétköznapokban. Szilvi azt mondta, szeretne magabiztos nőnek látszani, és mivel lehetne ezt elérni, ha nem egy csinos ruhával és egy pár magas sarkúval? A NORIE Team mindent beleadott, és a boldogságtól ragyogó Szilvi elképesztően bomba nő lett! Ha szeretnétek látni a végeredményt, itt megnézhetitek!

Visszafogott egyetemistából szépséges szőke

Forrás:
Molnár Gábor

Kriszti már az átalakítás előtt rálépett a változás rögös útjára, megszabadult derékig érő hajától. Az új látvánnyal olyan elégedett volt, hogy úgy döntött, itt nem áll meg, szeretne még jobban átalakulni. Takács Nóra és csapata segítségével hétköznapi, egyetemista lányból dekoratív nővé változott, amit ide kattintva ti magatok is megnézhettek!

Forrás:
Molnár Gábor

Szeretnétek átalakulni ti is? Jelentkezzetek hozzánk az itt leírt módon!

Ajánlott cikkek