Egyéb kategória

Kiderült, tényleg jó-e a szex másnaposságra – Ti szavaztatok!

Eltelt két nap a szilveszteri buli óta. Megfogadtátok, hogy soha többet nem fogok annyit inni, mint legutóbb. Sőt még az alkoholt is száműzitek az életetekből. Szép gondolatok, de köztudott: a fogadalmak azért vannak, hogy megszegjük őket.
vous - 2016.01.02.
Kiderült, tényleg jó-e a szex másnaposságra – Ti szavaztatok!

Lefogadom, hogy tegnap délután ahogy felkeltetek, rá is kerestetek a Google segítségével, milyen módszerrel űzhetitek el a másnaposságot a leghamarabb. Mert ti aztán mindent kipróbáltatok életetek során, de úgy igazán semmi nem használ, kivéve az idő.

Egy korábbi cikkünkben nemcsak másnaposság elleni tippeket adtunk nektek, hanem szavazást is indítottunk, amit itt olvashattok el. (Legjobb, ha a könyvjelzők közé mentitek.)

A VOUS-lányok mindig kíváncsiak arra, mit és hogyan gondoltok ti, ezért arról kérdeztünk titeket: melyik a legtutibb gyógymód macskajajra?

  • Megmentő gyógyitalnak 70%-kal a vizet szavaztátok meg. Ez elég egyértelmű volt. 

  • A legjobb gyógyételnek anyu húslevesét szavaztátok meg, 73%-kal.

  • Másnaposan 52%-otok nem használ semmilyen gyógyszert.
  • 
Állítólag egy részeges este után sört kell inni, 87%-otok viszont inkább passzolja.
  • A másnapos sétát 64%-otok teljesen leszavazta.
  • Majdnem holtverseny alakult ki arról, hogy a szex tényleg jó-e a másnaposságra. Megmondom őszintén, nehezen tudom elképzelni, hogy hányingerrel és fejfájással küszködve bármit is tudnék élvezni, nemhogy a szexet. Viszont 47%-otok szerint a szex jó másnaposságra. A maradék 53% (köztük én is) inkább elutasítja a dolgot.

Ha kíváncsiak vagytok, mit gondolnak a pasik a másnapos lányokról, a cikket itt olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek