Egyéb kategória

Íme, 4 idős, szingli asszony, akik megfejtették a hosszú élet titkát

Szerelem, eljegyzés, házasság, család – nagyjából ezek a legmeghatározóbb pontok egy nő életében. De tényleg nem lehetünk boldogok ezek nélkül? Kizárt, hogy "happy end" várjon egy nőre egyedül? Ez a négy asszony azt állítja nem, sőt, szerintük a szingliség a hosszú élet titka!
vous - 2016.01.05.
Íme, 4 idős, szingli asszony, akik megfejtették a hosszú élet titkát

Bella DePaulo, 61

Kutató, író és blogger. Ja, és még mindig szingli, számára a karrierje az első. Úgy gondolja, akkor a legboldogabb, mikor egyedül van. És hogy mi a válasza arra a kérdésre, hogy valaha meg akar-e házasodni?

Talán akkor, ha fejbe dobnak egy kővel és más személyiségem lesz.

Emma Morano, 115

A nő, aki csak nyers tojást és húst eszik, jelenleg a legidősebb ember Európában – írja a Nytimes.com. Bár úgy gondolja, a diétája is sokat segített neki abban, hogy hosszú élete legyen, úgy véli, az igazi titok, hogy 1938-ban véget vetett rossz házasságának és azóta is szingli. Bár akadt jó néhány udvarlója, úgy döntött, soha nem megy férjhez újra. Hogy miért?

Nem akarom, hogy valaki uralkodjon felettem.

Jessie Gallan, 109

Egy skót nő is azt állítja, azért él hosszú életet, mert világéletében elkerülte a férfiakat. Ezt nyilatkozta a DailyMailnek:

Több velük a baj, mint amennyit érnek.

Forrás:
Giphy.com

Nina Snelling, 81

Ez a nő az Egyesült Királyságból legalább 20 évvel fiatalabbnak tűnik, mint amennyi valójában. Eddig öten kérték meg a kezét és rengeteg barátja van, mégis azt mondja, sosem esett kísértésbe. Ide kattintva megnézhetitek, milyen jól néz ki.

Nem vagyok hajlandó rabszolgaként élni az életem, nem akarom, hogy bárki azt mondja nekem, mást kéne csinálnom. Ez a boldogság.

Ajánlott cikkek