Egyéb kategória

A 8 legfontosabb alapdarab a téli ruhatáratokban – Szerezzétek be őket a januári leárazásokon!

Eljött az új év és vele együtt a leárazások ideje. A legjobb, ha újévi fogadalomként megfogadjátok: nem vesztek több olyan ruhát, amit soha nem vesztek fel! Helyette szerezzétek be azokat a N°1 alapdarabokat, amik nem hiányozhatnak a téli gardróbotokból! Hogy mik ezek pontosan? Mutatom!

vous - 2016.01.04.
A 8 legfontosabb alapdarab a téli ruhatáratokban – Szerezzétek be őket a januári leárazásokon!

Szőrmekabát

Ez a kabát aduász a szekrényünkben, de természetesen csak műszőrméből! Egy szőrmekabát jól jöhet mindenki téli ruhatárában, hiszen egyszerre nőies-elegáns és vagány-laza viselet. Rengeteg fajtájával találkozhatunk az üzletekben: rövid vagy hosszú, fekete, fehér vagy épp színes. Viselhetjük elegáns vagy épp lazább stílusban is. Ráadásul vehetünk hozzá bakancsot, de akár magas sarkú csizmát is.

Objektum doboz

Kötött fejpánt

Évről évre visszatérő trend a kötött fejpánt viselése. Találkozhatunk már masnis, díszes, színes változattal is a klasszikusok mellett. Bármilyen kabáthoz és stílushoz hordhatjátok, és ami a legjobb benne, hogy megvédi a fülünket a hidegtől úgy, hogy a hajunkban sem tesz kárt.

Egy ilyen darab feldob minden összeállítást. Ha bevállalunk egy élénkebb színt, még a kedvünkön is sokat segíthet a komor téli időben.

Objektum doboz

Színes kötött harisnya

Ez az a darab, ami a téli zord időjárásban mindig jól jön. Egy fekete kabáthoz vagy ruhához tökéletesen passzol egy színes vastag harisnya. Aki nem meri bevállalni az élénkebb színeket, nyugodtan próbálkozzon egy sötétkékkel vagy marsalával. Nekem nagy kedvencem a bordó harisnya, fekete kabáttal és csizmával, bordó sállal és táskával tökéletes párosítás! Szükségünk van a színekre a napfénymentes időben, viseljétek őket bátran!

„A színhiányos öltözködés olyan, mint a vitaminhiányos étkezés”

„Tarcsay Mária színelemző egy méretes állvánnyal érkezett a VOUS szerkesztőségébe, amin rengeteg egyforma méretű, a szivárvány minden árnyalatában tündöklő kendő sorakozott szépen elrendezve. A 4 oldalon a 4 évszak, azaz a 4 alaptípus szerint voltak elosztva a kendők. Elvileg már csak azt kellett eldöntenünk a teszt során, ki melyik típusba tartozik, és máris kiválaszthattuk volna a hozzánk illő színeket. A feladat azonban cseppet sem volt ilyen egyszerű.” A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Kockás ing

A kockás ing évek óta hódít, szerencsére már téli, flanelváltozatban is megjelent. Válogathatunk már rövid és hosszabb (tunika) fazonok és rengeteg szín közül. Ne feledjétek, nagyon jól mutat a téli hónapokban egy élénkebb színekben pompázó kockás ing rajtunk!

Objektum doboz

Vastag, kötött, garbós pulóver

A téli gardrób kötelező szereplője. A legjobb választás egy hosszabb fazon, ami jól takarja derekunkat, és akár leggingshez is viselhetjük. Nagyon szeretem ezt a ruhadarabot, mert meleg és nőies is egyben. Én világosabb színben jobban kedvelem ezeket a pulcsikat, egy fekete nadrághoz és csizmához nagyon jól tud mutatni, de ha szeretjük az élénk színeket, biztosan nem leszünk kedvetlenek az utcán.

Objektum doboz

Kötött sál

A kötött sálak is remek kedvcsinálók. Végtelen színben találunk, végtelen számú boltban, így nem nehéz megtalálni a számunkra legelőnyösebbet. Feldobhatjuk vele fekete kabátunkat, de ha elég merészek vagyunk, akár színes kabáthoz is vehetünk egy hozzáillő színes sálat.

Figyeljünk oda, hogy 2 színnél többet ne keverjünk a téli összeállításunkban sem! Ha például kék kabátunk van, tökéletes lehet hozzá egy világosabb kék sál, egy világosbarna kabáthoz pedig bátran választhatunk okkersárga sálat.

Egy személyes tipp: a fehér kabátomhoz mindig élénkebb sálakat veszek, így a fehér nem sápaszt túlságosan.

Objektum doboz

Leggings

Egy igazi jolly joker a ruhatárunkban. Hosszított inghez vagy pulcsihoz igazán dögös viselet. Figyeljünk arra, hogy csak olyan felsőhöz válasszuk, ami a fenekünk alá ér!

Ne feledjük, a leggings nem nadrág, gondoljunk rá úgy, mintha harisnya lenne!

Objektum doboz

Kesztyű

Személyes kedvencem télen a kesztyű, már-már gyűjtő vagyok. Választhatunk egyszerű feketét is, de miért is tennénk, amikor rengeteg színből tudunk válogatni, amik önmagukban feldobják a szettünket. Egy jól megválasztott kiegészítő csak segítheti az outfitünket. Választhatunk a kabátunkhoz illőt, vagy épp a cipőnkhöz, táskánkhoz passzolót. Határt csak az ízlésünk szabhat!

Ajánlott cikkek