Egyéb kategória

Ezt árulja el a személyiségetekről a rúzsotok színe

Gondolkodtatok már rajta, hogy mennyi mindent megtudhattok egy emberről szimplán, ha csak ránéztek? Ahogy viseli a haját, az öltözködése, de még az is, hogyan viseli a rúzst. Most megtudhatjátok, mit árul el a személyiségetekről a rúzsotok színe.
vous - 2016.01.05.
Ezt árulja el a személyiségetekről a rúzsotok színe

A megjelenésünk sokkal többet üzenhet a külvilágnak rólunk, mint azt gondolnánk. Amilyen ruhákat kiválasztunk a reggeli készülődésnél, ahogy kihúzzuk a szemöldökünket mind-mind rólunk árulkodnak. Ki sem kell nyitnunk a szánkat ahhoz, hogy bizonyos dolgokat eláruljunk a személyiségünkről. A rúzsválasztásnál például gyakori, hogy a tudattalanunk dönt a választásnál, épp ezért is árul el olyan sokat. Lássuk is, miről árulkodik a rúzsunk színe!

Lila

Csábítás mindenek felett és minden értelemben. Nem sietitek el, hogy megkapjátok azt, amit akartok, hiszen mindennek idő kell. Élvezitek az élet minden percét és a mának éltek. Ha pedig a szerelemről van szó, akkor sokkal jobban kedvelitek a lassú izgalmat, mint a gyors tempót.

Élénkvörös

A vörös ajak elég merész választás, bizalmat és magabiztosságot sugall. Ezzel azt üzenitek a világnak, hogy szenvedélyesek vagytok, szeretitek, ha csodálnak titeket és nem bánjátok, ha meg kell mutatnotok az érzelmesebb oldalatokat.

Forrás:
giphy.com

Barack

A barackszínnel azt mutatjátok a világnak, hogy milyen jó lelkűek vagytok. Kedvesek, nagyvonalúak, önzetlenek vagytok, akik törődnek a barátaikkal és a családtagjaikkal. Szerettek adni, legyen szó a szabadidőtökről vagy szeretetről.

Pink

Most ne arra a finom rózsaszín árnyalatra gondoljatok, hanem a rikító, nagyon erős pinkre. Ez a szín egyértelműen arra utal, hogy kalandos életetek van és sok őrültségre mondtok igent. Nagyon kevés dolog van, ami megrémiszt titeket, így sosem féltek attól, ha valami új dologba kell belevágnotok.

Babarózsaszín

Itt az a rózsaszín, amire vártatok, a babarózsaszín. Ha csak Barbie-re gondolunk, akkor egyértelműen az jut eszünkbe, hogy imádnivaló. Pontosan ezt üzenitek a világnak, aranyosak és kedvesek vagytok. Szeretitek a látványos dolgokat és különösen gyengédek tudtok lenni a gyerekekhez és az állatokhoz.

Forrás:
giphy.com

Nude

A nude színnél már egy sokkal mélyebb kapcsolatról van szó. Ha ti is odavagytok a nude színért, akkor az egyet jelent azzal, hogy szorosan kötődtök a természethez és az állatokhoz. Értelmet találtok mindenben, amit csináltok vagy amit láttok, de nem tudtok kibékülni a felületességgel. A felületes kapcsolatokkal és tapasztalatokkal sem.

Fekete

A fekete sötét szín, igen, tudom, de ettől függetlenül még nem jelenti azt, hogy negatív vagy gonosz emberek vagytok, csak azt, hogy van egy sötét oldalatok. Sötét humorotok van, nem lehet titeket könnyen szórakoztatni. Az élénk színeket túl feltűnőnek és figyelemfelkeltőnek találjátok a stílusotokhoz és inkább a keményebb zenékért vagytok oda, illetve azokért a könyvekért, amiket lázadók írtak vagy éppen róluk írták.

Mi is kísérleteztünk már a rúzsokkal és elárultuk nektek, milyen a tökéletes piros rúzs és azt is, hogyan találhatjátok meg a nektek megfelelő árnyalatot.

Ajánlott cikkek