Rettenetes '90-es évekbeli trend tér vissza 2016-ban

Rettenetes '90-es évekbeli trend tér vissza 2016-ban

Már javában tart a 2016-os esztendő, de még mindig bánatosan gondolunk vissza az előző évre. Na, meg a trendekre, amiket magunk mögött hagytunk. De nem kell csüggednetek, lesznek idén is olyan trendek, amiken szörnyülködhetünk.

Nem is kéne olyan sokáig gondolkoznom, ha fel kéne sorolnom, mik voltak tavaly a legnagyobb trendek. Rozéarany haj, pulcsimintás köröm és még sorolhatnám. De azt le kell szögeznünk, hogy ezek a legtöbb esetben inkább voltak meglepőek és letaglózóak, semmint tetszetősek. Most a Generations X, Y és V alapítója, Jane Buckingham mindenkit bevezetett a kulisszák mögé és elárulta, hogy mely trendek kerülnek előtérbe idén. Lássuk is!

Magas talpú cipő

Most biztos mindenki szép és stílusos cipőkre gondol első olvasásra, de sajnos pont az ellentéte fog újra divatba jönni. Még emlékszem, hogy a nővéremnek voltak ilyen cipői vagy ezer évvel ezelőtt, bár még mindig úgy emlékszünk vissza rá, hogy milyen ciki is volt. Úgy tűnik, ideje búcsút mondanunk a magas sarkú cipőknek, és újra üdvözölni a '90-es évek sztárját, a magas talpú cipőt. Neeeeeee!

Forrás:
Instagram/tuk_footwear

Kék és rózsaszín

2015-ben inkább a természetesebb, nude árnyalatokat kedveltük igazán. Semmi giccs vagy túl sok csillogás, csak pont annyi, amennyi kell. Idén viszont újra divatba jön a babakék és a halványrózsaszín kombinációja, úgyhogy felejtsétek el a bőrszínt és a nude színeket!

Forrás:
Instagram/pantone

Fonás pasiknak

Arról már mi is írtunk nektek, hogy elképesztően szexi pasifonatok lepték el az internetet 2015-ben. Ez az őrület idén is tartani fog, és a pasikonty helyét végleg átveszi a fonat. Szexi vagy nem? Ideje megbarátkoznunk a gondolattal, hogy bármikor szembejöhet az utcán egy-két srác, akinek be van fonva a haja. Semmi fura nincs ebben.

Forrás:
Instagram/thefranchisem

Tenyérkarkötő

Már nemcsak a csuklónkon hordhatunk karkötőt, hanem a tenyerünkön is. A karkötő egyik része egy gyűrűhöz hasonlít, ami az ujjunkat fogja, így nem esik le rólunk. A másik fele pedig bármilyen ábra lehet, amit csak szeretnénk. Én még nem is láttam ehhez hasonlót, bár a kép alapján szerintem nem lehet túl kényelmes, de ne legyen igazam.

Forrás:
Instagram/myasianwardrobe