Egyéb kategória

A leszámolás megkezdődött: nincs többé bikinitest!

Régen alapvetően azért nyúlt minden nő a magazinokhoz, hogy megtudja belőle a tökéletes bikinialak titkát. Ma már nem annyira menő olyan szavakkal dobálózni, amelyek a női testet értékelik.
vous - 2016.01.15.
A leszámolás megkezdődött: nincs többé bikinitest!

A Women’s Health magazin ugyan kijelentette, hogy leszámoltak a „bikinitest” fogalmával, a PureWow azért még így is talált kivetnivalót néhány gyakran használt szókapcsolatukban. Ezek a szavak ismerősek lesznek nektek, mert tényleg gyakran előfordulnak a címlapokon, cikkekben, pedig igazán megtanulhatná már mindenki: a női test egy szentély, egyedi és megismételhetetlen. Szeresse mindenki, és ne értékelje alul!

És akkor most jöjjenek azok a szókapcsolatok, amelyek már biztos kiverték a biztosítékot nálatok is!

Szerezd vissza a tested szülés után!

Komolyan ezzel akarják stresszelni a nőket egy baba megszületése után? A cél inkább az legyen, hogy a nők szeressék a testüket mindig és mindenkor! Az élet velejárója, hogy szülés után regenerálódik a test, és az anyák teherbírására és akaratára van bízva, hogy mikor kezdenek el edzeni ismét. Egyet ne felejtsetek: ha testmozgásra vagy egyedüllétre vágytok, ne legyen lelkiismeret-furdalásotok, hogy egy kis időre másra bízzátok a pici! Kiegyensúlyozott nőként kiegyensúlyozott anyák is lesztek, és a kiegyensúlyozottság nem centikben mérhető dolog!

Imádni fognak a pasik!

Forrás:
giphy

Mert a nők életének az lehet a legmagasztosabb célja, hogy a pasik imádják őket. Aha. Elég, ha csak egy szeret, de az szeressen igazán. Ha pedig a szingli életforma jön be nektek, az is a szívetek joga! A szingliségnek és az együttélésnek is megvannak a maga nehézségei és szépségei.

Nézz ki szexin meztelenül is!

Biztosan erre fogtok koncentrálni, miközben a szomszédotok mögött sorakoztok a boltban, mármint arra, hogy hogyan pózoljatok majd úgy este az ágyban, mint egy címlapon. Különben is, az számít, hogy jól érezzétek magatokat a testetekben, és a pasitok is imádja minden porcikátokat! Ne takarózzatok, szépek vagytok minden szemszögből, mit gondoltok, a címlaplányok csak egy oldalról látszódnak szex közben?

Intsetek búcsút a narancsbőrnek!

Forrás:
giphy

Még a modelleknek is vannak striái és narancsbőrük! Mindenki tudja jól, hogy a narancsbőr nem tűnik el magától, és nem feltétlenül testsúlytól függ, hogy létezik. Jócskán köze van ehhez a genetikának is, persze, ettől függetlenül méregtelenítsetek, és egyetek egészségesen, ez valóban segít, hogy tisztuljon a szervezetetek, szépüljetek és csökkenjen a narancsbőrötök. De búcsút inteni neki majdnem azt sugallja, mintha kötelező lenne narancsbőr nélkül léteznetek, pedig nem, sőt, vannak pasik, akik szerint egy kicsi narancsbőr még szexi is lehet.

Az én csajom vékony, de kicsit narancsbőrös a feneke. Engem nem zavar, szerintem szexi, arra késztet, hogy beleharapjak.

Az erős az új szexi!

  1. A kettő nem zárja ki egymást.
  2. Vannak vékony nők is.

Szokjunk le arról, hogy idealizáljunk egyes női alkatokat. Minden nő szexi a maga módján, mindegyik alkatnak megvan a maga szexepilje.

Egy igazi nőnek vannak idomai!

Nos, az igazi nő úgy jó, ahogy van! Milyen uncsi lenne már, ha mindenki nagy mellekkel rohangálna az utcán, vagy tucatnők lennénk! Pici cici, nagy cici, és még közte is van méret ám! Sőt, még formában is különbözünk, és nem csak mellben. Sokszínűek vagyunk, és igazi nők a magunk nemében!

Szokjatok le a cukorról!

A mértékletesség a kulcsa mindennek. Át lehet szokni más cukorpótló dolgokra is, de lehet mértéket is tartani, főleg, mert egy-egy kocka csoki boldogít. Mi pedig szeretünk boldogok lenni, nem igaz?

Legyen olyan feneketek, mint Kardashiannak!

Forrás:
giphy

Talán inkább legyen neki olyan, mint nekünk! Ti is kihozhatjátok a magatokéból a maximumot, de higgyétek el, a párotok a tiétekre paskol szívesebben, mint a Kardashianéra.

Mi a mentségetek?

Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit művel a testével. Ha sütit esztek reggeltől estig, tegyétek, ha heti hét alkalommal edzetek, tegyétek. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat a bőrötökben!

Ajánlott cikkek