Egyéb kategória

Így lehettek kismamaként is szupercsinosak a téli hidegben

Mikor megtudtam, hogy kisbabát várok, madarat lehetett volna velem fogatni. Az első pár perces hitetlenkedés után, hogy a teszt vajon jól mutatja-e, viccesen megjegyeztem, hogy mi lesz a kedvenc ruháimmal, ha már nem jönnek fel rám! Azóta már ez sem aggaszt.
vous - 2016.01.12.
Így lehettek kismamaként is szupercsinosak a téli hidegben

Ez nyáron volt, azóta pedig valóban nem tudom felvenni a kedvenc téli darabjaimat.

A feszülős farmereimet felváltották a kismamaharisnyák és leggingsek, a kedvenc blúzokat és vékony pulcsikat pedig a ruhák és tunikák.

Találhatunk igazán jó kismamaüzleteket, de bevallom, ahogy mások, úgy én is igyekszem megoldani nem kismamaruhákból az öltözködést. Ennek két oka van:

  1. Sajnálni fogom, hogy utána nem vehetem fel többet.
  2. Mire pedig ismét babát várnék, addigra a divat is változna, és azért nem akarom majd hordani.

Így igyekszem megoldani nagyobb pulcsikból és ruhákból a stílusos öltözködést. Szerencsére eddig sikerült.

Forrás:
Nyaka Dóri

Sajnos az idei divat nem igazán kedvezett az én ízlésemnek színek terén. Mindenhol csak fekete, barna, sötétzöld, bordó ruhákat lehetett látni, unásig nézegettem őket a boltban, és egyre jobban elkeseredtem. Aztán felkerekedtem, és kerestem olyan üzleteket, ahol színes, élénk darabokkal is lehet találkozni. Azóta begyűjtöttem pár vidám ruhát és tunikát. A fekete darabokat pedig élénk cipőkkel és kabátokkal viselem, hogy a táskákról ne is beszéljek.

Forrás:
Nyaka Dóri

Kedvencem kismamaként a ceruzaszoknya, amit szerintem ugyanúgy viselhetek most is, mint mikor még nem volt pocaklakóm. Nagyon nőies viselet. Szeretem a hosszított blúzokat is, nagyon jól lehet kombinálni övekkel, blézerekkel és pulcsikkal.

Forrás:
Nyaka Dóri

Tény, hogy nehezebb stílusosan öltözködni pocakkal, de nem lehetetlen. Elő kell vennünk kreativitásunk, és meglátnunk egy egyszerű fekete ruhában is a lehetőségeket, amikkel feldobhatjuk.

Íme néhány kedvenc szettem!

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri
Ajánlott cikkek