Egyéb kategória

Megrongált egy hotelszobát J. K. Rowling – És le is fotózta!

Napról napra egyre több dolgot tudunk meg Harry Potter varázslatos világáról, hála J. K. Rowlingnak. Most viszont nem a történetről, hanem a könyv keletkezéséről árult el valami igazán meglepőt az írónő.
vous - 2016.01.13.
Megrongált egy hotelszobát J. K. Rowling – És le is fotózta!

Létezik olyan ember a földkerekségen, aki ne szeretné Harry Potter varázslatos világát? Igen, anyukám, de rajta kívül nem hiszem, hogy sokan lennének. Bár én csak az ötödik kötetig jutottam a könyveknél, de állítom, hogy zseniális. J. K. Rowling már nem egy pikáns kis részletet árult el a sztoriról az elmúlt években, most pedig egy kis előtörténetet mesélt el egy bizonyos könyv keletkezéséről.

A szóban forgó regény a hetedik, egyben utolsó rész, a Harry Potter és a Halál ereklyéi. Elárulta, hogy pontosan kilenc éve fejezte be az utolsó kötetet egy hotelben, ahol nyomot is hagyott. Graffitivel megrongálta a szobát, ugyanis a helyiségben lévő szoborra felírta:

Befejeztem a Harry Potter és a Halál ereklyéit ebben a szobában (552) 2007 január 11-én.

Még egy fényképet is készített róla!

A skót szálloda, a Balmoral Hotel, ahol abban az időben megszállt, a tiszteletére J. K. Rowling lakosztálynak nevezte el a szobát. A szobában megtalálható Rowling íróasztala, a szobor, amin az írás található, illetve egy rézbagoly, amivel kopogtatni lehet az ajtón. Vandálkodás ide vagy oda, talán meg tudjuk neki bocsátani, hogy egy ilyen fontos dátumot megörökített.

Ha ti is annyira imádjátok a Harry Pottert, mint én, akkor itt megnézhetitek, mennyit is változtak az évek alatt a szereplők.

Ajánlott cikkek