Lélek

6 kínos tény, amit minden pasi eltitkol a barátnője elől

A legtöbb ember elvárja, hogy a párja minden titkát megossza vele. Ezzel semmi baj nincs, de azért valljuk be, elég irreális lenne, ha egyetlen titkot sem tartanánk meg magunknak. Most a pasik vallottak arról, mik azok, amiket sosem mondanának el a barátnőjüknek.

vous - 2021.12.19.
6 kínos tény, amit minden pasi eltitkol a barátnője elől

A Women's Health a pasikat kérdezte arról, melyek azok a dolgok, amiket a mai napig titkolnak a barátnőik elől. Hát, azért van egy pár dolog, amin meglepődtünk. Lássuk a vallomásaikat!

"Időnként megnézünk más lányokat"

Hűséget fogadtunk, nem vakságot. A nők is ugyanúgy olvadoznak David Beckham felsőtestétől. Ezzel pedig semmi baj nincs, ez természetes dolog, ami semmit nem befolyásol.

"Nézünk pornót"

Nem feltétlenül gyakran, de csináljuk. Azt akarjuk, hogy ez titeket ne zavarjon. Sőt, annak örülnénk a legjobban, ha együtt nézhetnénk.

"Imádjuk, ha csajos estét tartotok"

Az az igazság, hogy a pasik szeretik, ha néha egy-egy éjszaka csak az övék. Ilyenkor úgy viselkedünk, mintha újra agglegények lennénk. Videojátékozunk, akciófilmeket nézünk és a régi kedvenc bandáinkat hallgatjuk.

Forrás:
Giphy.com

"Észrevesszük, ha egy srác megbámul titeket"

Büszkék vagyunk, de azért a féltékenység is előtör belőlünk…

"Szeretjük a bókokat"

Szeretünk bókolni, de annak is örülünk, ha a nők bókolnak nekünk.

Forrás:
Giphy.com

"Néha csak nem vagyunk olyan hangulatban"

A pasik sem kívánják mindig a szexet. Néha mi is lehetünk fáradtak vagy feszültek. Ha a pasitok nem akar veletek hancúrozni, annak nagy valószínűséggel csak ez állhat a hátterében.

Ajánlott cikkek