6 tavaszi szépségtrend, amit muszáj kipróbálnotok idén

6 tavaszi szépségtrend, amit muszáj kipróbálnotok idén

Ha a havat nem is, a tél közepét igazán tapossuk. Nyugalom, lányok, tudom, hogy naponta kétszer legalább megfagytok odakint, viszont már nem kell sokat kibírnotok! Lassan itt a tavasz, kezdődhet a csinos öltözködés. És ami a legjobb – csak hogy kellően közhelyes legyek – a virágokkal együtt mi is megújulhatunk.

Hoztam nektek hat szuper szépségtrendet, amit mindenképp ki kell próbálnotok 2016-ban. Nemcsak azért, mert iszonyú menők, hanem mert kell a változatosság. Még én is fehér körmöket csináltattam magamnak fekete helyett – fél év után váltottam. A most következő trendekkel pedig minél hamarabb barátkozzatok meg, mert ezek fognak hódítani tavasszal.

Metálos körmök

A nude színek ugyan idén is hódítani fognak, ám a változatosság gyönyörködtet, szokták mondani. Még ha csak egy bulira is festitek metálosra a körmötöket, már megéri. Vigyetek egy kis pezsgést az életetekbe, és válasszatok fémes körömlakkot!

Forrás:
instagram.com/arisnails

Hajszín


Minden hajtrendről tudtok, ha olvassátok a VOUS-t. A természetes színek és hullámok trendik 2016-ban is. Az ombrét váltja a hajkontúrozás, de ne riadjatok meg a kicsit extrémebb hajszínektől sem. Ha pedig kíváncsiak vagytok, melyik az a frizura, amitől igazán felnőttesek lehettek, itt elolvashatjátok.

Ragyogó bőr


Kamaszkorom legnagyobb átka a pattanásos bőr volt, ami mára úgy, ahogy, de megjavult. Néha persze vannak pattanásaim, de hát istenem, majd elmúlnak. Viszont ha van valaki, aki igazán jó tanácsokat tud adni nektek arcbőrrel kapcsolatban az én vagyok, hiszen rengeteg praktikát megtanultam, kipróbáltam. Szóval igen, tapasztalatból beszélek. Ha kíváncsiak vagytok, mitől lesz igazán szép az arcbőrötök, itt és itt olvashattok róla.

A szemöldökügy

Egyre furább trendeket ismerünk meg, viszont arról, hogyan készül a tökéletes szemöldök, elég keveset hallani. Egy korábbi cikkemben már írtam nektek róla, amit itt olvashattok. Ne keseredjetek el, ha nincs elég szemöldökötök. Keressétek meg a számotokra legmegfelelőbb szemöldökport, fogjatok egy vékony ecsetet, és már kezdődhet is a kísérletezés.

Forrás:
instagram.com/carlibel/

Természetes göndörség


Lányok, rossz hírem van: a szögegyenes haj nagyon kezd kimenni a divatból. Lejárt, nem trendi és a hajatok is tönkremegy az állandó vasalástól. Tavaly is, de idén aztán végképp a természetes hullámok hódítanak majd. Ha a hajatok alapból egyenes, akkor érdemes lehet begöndörítenetek. Pár perc alatt kész is lehettek vele!

Cicaszemek


Itt az ideje, hogy az eddigi szemceruzás “húzok egy vonalat a pilláim fölé” rutint elfelejtsétek, ugyanis sokkal szexibbet tudtok készíteni magatoknak, ha kicsit gyakoroljátok! Tussal dolgozni nehéz, de érdemes. Mindenesetre ha nem sikerül szépen meghúzni a tökéletes vonalat, itt megnézhetitek, satírozással hogyan varázsolhattok vadító cicaszemeket.