Élethelyzetek, mikor nők letagadták, hogy házasok

Élethelyzetek, mikor nők letagadták, hogy házasok

A gyűrűk, amik házassági szertartás közben az ujjakra kerülnek, örökké ott is maradnak. Gondolnánk. Pedig néha lekerül az ujjról, ha a helyzet úgy kívánja.

Persze, aggodalomra semmi ok, nem kell mindjárt rosszra gondolni, egy ártatlan flört Dani szerint belefér egy párkapcsolatba. Néha tényleg igazán ártatlan kis húzások állnak a gyűrű levételének hátterében, vagy a mögött, hogy miért nem vallunk színt rögtön arról, hogy férjnél vagyunk. Néhány nő erről mesélt a Women's Health magazinnak.

Laura például csajos összejövetelen volt egy étteremben, mindannyian férjes nők voltak, csak kirúgtak a hámból. Aztán a szomszédos férfitársaságtól hirtelen italokat kaptak.

Egyre csak jöttek az italok, mi pedig kínosan éreztük magunkat, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy férjnél vagyunk, így mindenki lehúzta a gyűrűt az ujjáról. Az italok pedig jöttek.

Csintalanok, nem mondom!

Ann meg egyszerűen csak nem akarta, hogy megbélyegezzék, mert férjnél van: ,,Egy társaságban voltam, és néhány vendéggel jót beszélgettünk hármasban. Mikor ketten maradtunk, a beszélgetőpartnerem azt mondta: milyen béna már az a csaj, aki elment, mert férjhez ment. Megdöbbentem, és csak bólogattam, nem akartam béna lenni, mint azok, akik férjhez mennek. Nem vette észre, hogy én is házas vagyok, mert sok gyűrűt hordok."

Hű, azért az megér egy tanulmányt, hogy miért bénáznak le valakit azért, mert megállapodik hivatalosan is.

Lucynak esélye sem volt vallani az állapotáról. A párja épp a barátaival szervezett le valamit, így ő egyedül ment el egy koncertre, ahol egy fiútársaság mellé keveredett. Közülük az egyikük meghívta pár sörre, és kellemes beszélgetésbe keveredtek, majd a srác elkérte a telefonszámát.

Eszembe se jutott, hogy ez olyan beszélgetés, így egyszerűen nem éreztem szükségét, hogy szóba hozzam a házasságom. Kinyögtem, hogy nem, és elrohantam. Szerintem a mai napig nem érti, mit csinált rosszul.

De legalább nem csinált akkora hisztit, mint az a kislány, aki megtudta, hogy a Maroon 5 frontembere házas.

Liz a fázóssága miatt került kínos helyzetbe. ,,Mindig a zsebemben tartom a kezem, hogy ne fázzak, így vártam a páromra egy helyen. Odajött egy srác, kellemes beszélgetésbe keveredtünk, és csak akkor jutott eszembe, hogy ez a srác talán nem is tudja, hogy férjnél vagyok, mikor felbukkant a párom, és intett nekem. Hirtelen bepánikoltam, és felkiáltottam, hogy nem vagyok egy egyéjszakás nő, és elrohantam."

Nos, ez is egy mókás megoldás, az biztos.

Végeredményben pedig úgy gondolom, a házasság is egy állapot, és mint ahogyan arról sem beszélünk, hogy van egy anyajegy a hátunk közepén, miért kellene azt is hirdetnünk, hogy férjnél vagyunk? Néha előfordulhat, hogy félreérthető helyzetbe kerülünk, és ettől magunk is meglepődünk.

Veletek történt már hasonló?