Egyszerű és csinos outfitek, amikért odáig lesztek, ha épp nem tudjátok, mit vegyetek fel

Egyszerű és csinos outfitek, amikért odáig lesztek, ha épp nem tudjátok, mit vegyetek fel

Tök jól hangzik a gondolat, miszerint érdemes este kitalálni, mit vegyünk fel másnap, csak nem mindig kivitelezhető. Azok, akik hajlamosak a hangulatingadozásra és a reggeli rosszkedvűségre, nyolcvanszor meggondolják magukat, és végül így is-úgy is az utolsó pillanatban találják ki, mit viselnének aznap szívesen.

Nem elég, hogy hideg van, még fel is kell öltözni, hogy ne fagyjunk meg. Hiába a térd fölé érő trendi csizma, a kardigánok és kabátok, ha ötletetek sincs, mivel vegyétek fel. Mert nincs kedvetek felpróbálni az egész gardróbotokat, hogy olyan darabokkal is összepárosítsátok őket, amikkel még akár jól is nézhetnek ki.

Átérzem, én ehhez türelmetlen vagyok. Ezért szoktam olyan inspirációkkal teli oldalakat nézegetni, ahol viszont rengeteg kép és ötlet van. Így amikor látom a hasonló ruháimat mások képein, egyből könnyebb a dolgom: látom, hogy néz ki egyben az egész outfit. Valljuk be, így lényegesen könnyebb a dolgunk. Ha pedig nagyon megtetszik egy szett, elég lementeni a képet, és másnap reggel csak kikapni a felsőt és a nacit a szekrényből. Fél perc alatt kész a tuti outfit!

Épp ezért hoztam nektek most sok-sok inspirációs képet, amik segítenek abban, hogy ne kapjatok idegbajt korán reggel, amiért nem tudjátok, mit vegyetek fel!