Egyéb kategória

Ezek az izgalmas pillanatok várnak a brit királyi családra 2016-ban

Nincs kétség, a legkedveltebb család címét már rég elnyerte a brit királyi família. Persze a legnagyobb kedvencünk Katalin, akit elsősorban kedvessége és megnyerő stílusa miatt imádunk annyira. De persze ott van a család többi tagja is.
vous - 2016.01.17.
Ezek az izgalmas pillanatok várnak a brit királyi családra 2016-ban

Például Vilmos herceg, aki nemrég egy szívhez szóló interjúban beszélt az apaságról és a családjáról, Erzsébet királynő, aki idén ünnepli a 90. szülinapját, a mindig sármos Harry herceg, és természetesen ne feledkezzünk meg az imádnivaló Sarolta hercegnőről és György hercegről sem. Figyelemmel követjük őket, és izgatottan várjuk, mi minden történik még velük. Összegyűjtöttem nektek, melyek azok a pillanatok, amelyeket nagyon várunk, vártunk a királyi családdal kapcsolatban 2016-ban.

Katalin hercegné szülinapja

Emlékeztek? Egy egész napot szenteltünk Katalin hercegné 34. szülinapjának itt a VOUS-n. A legjobban a Katalin 34 arca című cikket szerettétek.

György herceg első napja az oviban

Január elején a kis György herceg felkapta a cuki hátizsákját és elindult az oviba. A VOUS-lányok izgatottan találgatták, mi lehet a jele. Szerintetek?

Forrás:
HRH DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP

És ami még következik…

Katalin hercegné és az első anyák napja kétgyermekes anyukaként

Vajon mivel lepik meg édesanyjukat a gyerkőcök? György hercegtől talán egy aranyos rajzot kap, Sarolta hercegnőnek meg talán besegít a nagypapa, Károly herceg? Izgatottan várjuk majd a képeket!

Erzsébet királynő 90. szülinapja

Anglia hatalmas partival készül a szülinapra, itt elolvashattok mindent, amit már tudni lehet Erzsébet királynő szülinapjáról. Annyi biztos, az angolok nem fogják elfelejteni szeretett királynőjük különleges születésnapját!

Vilmos és Katalin 5. házassági évfordulója

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Hihetetlen, hogy repül az idő! Tisztán emlékszem, amikor izgatottan ültem a tévé előtt és néztem a csodálatos esküvőt. Emlékeztek még, miről beszéltek a legtöbbet az esküvő után? Annyit segítek, hogy Kate testvére, Pippa Middleton volt a középpontban.

Vajon idén hogyan ünnepel Kate és Vilmos?

Forrás:
LEON NEAL / AFP

Sarolta hercegnő első szülinapja

Hasonlóan György herceg első szülinapjához, most is szűk családi körben ünnepelnek majd, keresztszülőkkel, barátokkal.

Forrás:
HRH DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP

Kate és Vilmos együtt szurkolnak majd az olimpiai játékokon

Idén az olimpiát Rióban rendezik és szinte biztos, hogy a királyi pár tiszteletét teszi majd a brit vonatkozású versenyeken. Alig várjuk, hogy lássuk, Kate milyen ruhát visel majd a nagy forróságban.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség
Ajánlott cikkek