Egyéb kategória

Szakításának köszönheti, hogy mesébe illő életet él ez a lány

Mindannyian a tökéletes esküvőről álmodozunk a nagy Ővel. Minden szuperül működik, szerelmesek vagyunk, megkérik a kezünket, megtaláltuk A Ruhát, kitűztük a dátumot, már csak a várakozás van hátra. Mindez így történt Katy Colinsszal is, egy dolgot kivéve.

vous - 2016.01.20.
Szakításának köszönheti, hogy mesébe illő életet él ez a lány

Katy Colins közel a harminchoz négy éve boldog kapcsolatban élt, már csak hetek voltak hátra az esküvőjéig, mikor a párja közölte vele, hogy meggondolta magát. Ez a rész, amit soha, semmilyen körülmények között egyikünk sem szeretne átélni, ha mégis, biztosan mély depresszióba esnénk, és Nutellába fojtanánk bánatunkat. Azonban Katy nem így reagált.

Felmondott a munkahelyén, eladta a házát, az autóját, és úgy döntött, körbeutazza a Földet. Szó szerint. Bejárta Thaiföldet, Nepált, Argentínát, Brazíliát, Franciaországot, Dubajt és Indiát is. Útjáról mindvégig blogjában számol be, ahol egyre nagyobb olvasótábora alakult ki, és rengeteg levelet kapott arról, mennyire bátor és inspiráló személyiség.

Optimistának tartom magam, és hiszek abban, hogy minden okkal történik. Az élet a lehetőségekről szól, bátornak kell lenni, és tudni kell a mélyponton is: végül minden rendben lesz.

Made it to Machu Picchu! #peru #backpacker

Katy Colins (@notwedordead) által közzétett fénykép,

Katy útja alatt megmászott egy aktív vulkánt Chilében, aludt a thaiföldi dzsungelben, látta a Mount Everestet és ejtőernyőzött Franciaországban. És ez mind nem történt volna meg vele, ha az exe nem mondja vissza az esküvőt.

The salt flats blew my mind! #bolivia #salardeuyuni #travel #salt #lake #view #chill #backpacker

Katy Colins (@notwedordead) által közzétett fénykép,

Minket már csak az érdekelne, az exe mit gondolhat most róla. Szerintetek?

Ajánlott cikkek