Egyéb kategória

Szörnyű felismerések, amikre a húszas éveitek közepén döbbentek rá

A húszas éveink közepére állítólag benő a fejünk lágya, és belépünk a felnőtt életbe. Jó esetben már nem élünk a szüleinkkel, saját keresetünk van, és a mirelit pizzát próbáljuk mirelit csirkére cserélni.
vous - 2016.02.01.
Szörnyű felismerések, amikre a húszas éveitek közepén döbbentek rá

Húszas évek közepe. A cipőkollekciótok egyértelműen menőbb, mint öt évvel ezelőtt. Leváltottátok a sárga alapozótokat, rájöttetek, hogy az átlátszó szájfény nem jó semmire. Megtanultatok kontúrozni és klasszikus, füstös szemeket készíteni, valamint tökéletes szemöldököt. Utóbbihoz már nincs szükségetek három órára. Több száz részegen átvergődött és átbulizott este után – úgy ahogy – megtanultátok, hogyan kell mértékkel (kivel?) inni.

Most meg itt vagytok, közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, és az életetek egy katasztrófának tűnik. Íme, öt tény, ami a legtöbb húszas évei közepén járó nőről elmondható:

1. A másnaposság legalább négy napig tart


Még most is úgy akartok inni, mint húszéves korotokban. Az idő viszont felettetek is elszállt, ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre kevésbé strapabíró a szervezete is. 21 évesen még elég volt egy bögre kávé és az életmentő zsíros kaja a másnaposság legyőzésére. Most meg egy üveg bor, és kétnapos kóma következik, aztán három nap, amikor katasztrofálisan néztek ki.

Forrás:
giphy.com

2. Kivagytok az állandó kérdésektől


Amiktől leginkább sírva fakadnátok. Mert mindenki azt kérdezi tőletek, mikor mentek férjhez, mikor lesz gyereketek és amúgy, miért is nincs még pasitok?! A válasz, amivel magatokat is nyugtatjátok: „Ööö, bocs, de nem kell férjhez mennem, hogy boldog legyek!

3. Elkezdtek aggódni a jövőtök miatt

A húszas éveitek elején még nem számítottak (annyira) a rossz döntések, mint most. Elüldözni egy cuki pasit mostanra olyan hiba lett, amit soha nem fogtok tudni megbocsájtani magatoknak. Azt sem tudjátok, miért dolgoztok ott, ahol. És azt sem, mi lesz öt év múlva. Ültök otthon, Bridget Jonest néztek, és azon merengtek, miért vagytok még mindig szinglik.

4. Öt éve dolgoztok, mégsem tudtok félrerakni

21 évesen még nem volt gáz, hogy a fizetéseteket már aznap elköltöttétek, mikor megkaptátok. Pont ugyanúgy szórjátok a pénzt most is. Csak nem bulizni mentek, hanem a sorozatokon lógtok és nem a legolcsóbb helyről rendelitek mellé a vacsit.

Forrás:
giphy.com

5. A lapos hasért edzenetek kell

Mert eddig ugye mondhatni elég volt a diétázás. Ami abban merült ki, hogy nem ettetek meg vacsira egy 32 centis pizzát egyedül. Csak a felét. Most meg háromnaponta kondizni kell mennetek, mert úgy érzitek, a feneketeket a földön húzzátok.

Ajánlott cikkek