Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg! A vendégpapucs lesz a tavasz legmenőbb trendje

Minden évben felüti valamilyen új (vagy épp ezeréves) trend a fejét, amitől első ránézésre a falnak mennénk. Aztán annyit látjuk, hogy megszokjuk, sőt megszeretjük, végül pedig mindenki előszeretettel viseli. Így jártunk a crop topokkal, a trapéznadrággal, és valószínűleg ez fog történni az idei tavasz legnagyobb trendjével, az Alföldi papuccsal is.
vous - 2016.01.21.
Kapaszkodjatok meg! A vendégpapucs lesz a tavasz legmenőbb trendje

A Vogue szerint a tavasz egyik legstílusosabb cipője az Alföldi papucs, avagy a babouche lesz, ami kísértetiesen hasonlít a vendégpapucsra. A babouche egy bőrből készült, puha, lapos talpú papucs, ami Afrikából származik. A szinte pehelykönnyű lábbeli idén átlépte Afrika határait, és a divat kifutóin kötött ki, ugyanis néhány héttel ezelőtt a The Row és az Acne Studios tavaszi kollekciójában is felbukkant.

Amy Sall szenegáli–amerikai divatblogger Instagramján mutatta meg a kíváncsi szemeknek, hogyan érdemes viselni az IKEA-s vendégpapucsra hajazó lapos cipőt. A színes bőrű lány tökéletesen párosítja cipellőjét hol kényelmes-városi, hol csinosabb-alkalmi szettjeivel.

Szeretek egy kis különcséget belevinni a szettjeimbe, legyen szó egy furcsán szabott nadrágról vagy egy lapos papucsról hosszú ruhával párosítva, és a babouche ezt lehetővé teszi

– avatta be Amy a Vogue olvasóit. A fiatal bloggernek igaza lehet, a lapos, stílusos cipellőbe én azonnal beleszerettem!

Íme, így fest a tavasz új trendje a kifutókon

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style.com

És így hordja egy igazi trendkövető lány

Forrás:
Style.com