Intim

„Nincs több kölcsönlakás”, szól az ismerősöd… – Szexbúvóhelyet nyitott a verselő ingatlanos

Brutsi Béla, aki korábban ingatlanértékesítőként rímbe szedve hirdette az eladó lakásokat, gondolt egyet, és az újonnan vásárolt lakásában exkluzív randihelyszínt üzemeltet szexhintával és tantra fotellal felszerelve a néhány órás légyottokra vágyó párocskáknak.

vous - 2016.01.25.
„Nincs több kölcsönlakás”, szól az ismerősöd… – Szexbúvóhelyet nyitott a verselő ingatlanos

Arról már olvashattatok itt a VOUS-n, hogy egész iparág épült a megcsalásra, így a telefonos applikációkon és a netes társkeresőkön túl már titkos találkahelyeket is könnyedén találhatnak a viszonyt folyatók.

Ez utóbbi jutott eszébe Brutsi Béla feleségének is, aki azt javasolta az ingatlanértékesítő férjének, hogy a szokásos albérlet helyett randihelyszínt üzemeltessenek kiadó lakásukban. Kis kockás papíron üzleti tervet készítettek, majd lakberendeztek, néhány hete pedig megnyitották búvóhelyüket. A hirdetést pedig ki más szövegezte volna, mint a magát alkalmazott versíróként számon tartó ingatlanos:

Forrás:
Molnár Anikó

Hideg lesz már lassan a természet lágy öle,

A hóvihartól morcos és frigid lett a Böbe.

„Nőt ide ne hozzál!”, rivall rád az ősöd,

„Nincs több kölcsönlakás”, szól az ismerősöd.

Az új párod igényes, kicsi a tűrése:

Nem vonzza az autód szép ülése.

A kukatárolóba se viheted majd Esztit,

Kapd hát össze magad, és próbáld ki ezt itt:

Forrás:
Molnár Anikó

Több a munka, és több a költség is

A lakás berendezésében szintén segédkezett a feleség, de azóta Béla mindent maga intéz. Telefonja folyamatosan csörög, foglalnak, egyeztetnek és néha le is mondanak randikat az ügyfelek.

Azt mondja, a mosást sem bírja a háztartási gépük, ezért automata mosodába jár, ahol meg is szárítja a törölközőket, fürdőköpenyeket és ágyneműket. Ez utóbbiak szaténből készültek, aminek a vasalása kicsit macerás, de ha már a mellett döntött, hogy jó áron, de minőségi szolgáltatást nyújtva száll be a szobakiadásba, ez mégiscsak dukál.

Hogy kik járnak hozzá, arról sokat nem is tud mesélni.

Forrás:
Molnár Anikó

„Én semmit nem kérdezek a telefonban, csak egy nevet kérek, de ez viszont akár még álnév is lehet – meséli Béla. – A lényeg, hogy mindig ugyanazon a néven jelentkezzen be az illető, így már meg fogom ismerni. Ebben a helyzetben a legfontosabb a diszkréció, így nem kérhetek banki depozitot sem, meg kell bíznom az alkalmi bérlőimben.

Én csak annyit tudok róluk, amit ők maguk elmesélnek.

De szerencsére egyáltalán nem vagyok kíváncsi típus. Még csak most nyitottunk, de már vannak visszajáró vendégek. Volt már, aki karácsonyi ajándéknak szánta a randevút nálunk, de volt olyan házaspár is, akik három kisgyermekük mellé bébiszittert hívtak, ők pedig eljöttek ide három órára.”

Forrás:
Molnár Anikó

Titkos, vagy csak izgalmas?

„Mielőtt eldöntöttük, hogy belevágunk az üzletbe – folytatta Béla –, végeztünk egy kis közvélemény-kutatást a barátaink, kollégáink körében, ami összecsengett a mi elgondolásunkkal. Azt hittük, főleg alkalmi partnerek, titkos szeretők, megcsalók jönnek majd a lakásba.

Ezzel szemben, ahogy látom, nem ez a jellemző, bár tényleg nem tudok sokat a vendégeinkről. Megbeszéljük, mikor és mennyi időre jönnek, én kinyitom nekik a lakást, ők kifizetik, és nem is találkozunk többet.

Érdekes, hogy azt már többen megkérdezték, hogy a hely tényleg úgy néz-e ki, mint a képeken, mert már sokszor csalódtak máshol. Aztán mikor megérkeznek, sokan örömmel nyugtázzák, hogy itt tényleg nívós minőséggel és tisztasággal találkoznak.

A tantra fotel mindig itt van, de ha valaki szeretné használni a szexhintát is, azt előre kell jelezni.

A hinta a szekrényben várakozik, miután az ideérkezők felét kifejezetten zavarja, ha itt lóg, és nem kérik. Eleinte attól tartottam, hogy főleg férfiak fognak jelentkezni, ami miatt viszont jobb lett volna, ha egy hölgy veszi fel a telefont, ám az a helyzet, hogy nagyjából fele-fele arányban szervezik a randijukat hozzánk a nők és a férfiak.”

Forrás:
Molnár Anikó

Bárhol nem lehet búvóhely

Béláék már a lakás kiválasztásakor is odafigyeltek a speciális igényekre. Elsődleges szempont volt, hogy ne legyen messze az otthonuktól, hiszen naponta akár többször is jönni kell takarítani, és beengedni az újabb és újabb szerelmeseket.

A következő, nem elhanyagolható részlet az volt, hogy ne egy picike társasházban válasszanak lakást, így ahol végül megvásárolták a 40 négyzetméteres garzont, senkinek sem tűnik fel a folyamatos mozgás. A lakóparkban egyrészt sokan élnek egymás mellett, ráadásul sok a turistáknak egy-két napra kiadott lakás is.

De volt egyéb kritérium is.

A falaknak is jó hangszigetelőnek kellett lenniük. És nem csak a DVD-lejátszó, illetve a 24 órában elérhető szexcsatorna miatt.

Forrás:
Molnár Anikó

Béla azt mondja, a vendégei kulturált emberek, akik igényes helyre jönnek, és a legtöbben még rendet is raknak maguk után. Sőt, volt, aki még a pezsgőspoharakat is elmosogatta távozás előtt.

Ajánlott cikkek