Egyéb kategória

7 jel, hogy túlságosan odavagytok a kutyátokért

A kutya az ember legjobb barátja – igen, ez így van. Sokan talán már úgy vagyunk vele, hogy jobban megért minket a kutyánk, mint néhány embertársunk. Elérkezhet viszont az a pont, hogy már túlságosan odavagytok az ebetekért.
vous - 2016.01.27.
7 jel, hogy túlságosan odavagytok a kutyátokért

Mindig örül nekünk, ha meglát, neki mindig elsírhatjuk a bánatunkat, ő mindig meghallgat, az sem érdekli, ha éppen rosszul nézünk ki. De még órákig sorolhatnám, milyen jó, ha van egy pasitok kutyátok. Lássuk, mik a jelei annak, ha már tényleg túlságosan imádjátok a négylábút.

1. Szülinapi bulit rendeztek neki

Észben tartjátok, mikor van a kutyátok szülinapja, ami önmagában még nem elég, hiszen meg is ünneplitek. Talán jobban, mint a saját születésnapotokat.

2. A kutya alszik mellettetek az ágyon

A pasitok aludhat a nappaliban, a kanapén vagy a földön, de a kutyának mellettetek van a helye. Ezen nincs mit vitatkozni, ez tény.

Forrás:
giphy.com

3. Kutyás képek mindenhol

Ha valaki ellátogat hozzátok, akkor csodálkoznak azon, hogy egy gyerekkori kép sincs kirakva rólatok. Ezzel szemben a kutyátokról van vagy negyven, minden egyes életszakaszból és az összes élményt megörökítettétek, amit eddig átéltetek együtt.

4. Saját nyelvetek is van

Mások nem is értik, mégis hogyan tudjátok ennyire megérteni a kutyátokat. Megvan a saját nyelvetek, meglátjátok két ugatás között a különbséget és tudjátok, hogy éppen enni vagy vagy sétálni szeretne a kis barátotok.

Forrás:
giphy.com

5. Úgy kezelitek a kutyusotokat, mintha egy gyerek lenne

Kicsi, nem tud beszélni és etetni is kell. Ebből egyértelműen arra következtettek, hogy a kutyátokat csecsemőként kell kezelni. Amúgy is, kit érdekel, ha nektek éppen gügyögni támad kedvetek?

6. „Emlékszem, amikor…”

Szinte nincs olyan dolog, amiről ne jutna eszetekbe legalább egy sztori a kutyátokról. Talán már milliószor el is meséltétek a barátaitoknak, de legszívesebben még ugyanennyiszer elmondanátok nekik.

7. Finomabb ételeket eszik, mint ti

Már a harmadnapos kaját kezditek el enni a hűtőből, de a kutyátok minden nap friss ételt kap. Nem is nagyon zavar titeket, mivel mindent megtennétek érte.

Ajánlott cikkek