Egyéb kategória

Oltári szemöldökbakija miatt csináltak mémet egy lányból

Szörnyű szemöldököket az internet minden zugában találhatunk. A legtöbben abba a hibába esnek, hogy leborotválják a természetes szemöldöküket, majd megrajzolják, megrajzoltatják. Áhh...
vous - 2016.01.26.
Oltári szemöldökbakija miatt csináltak mémet egy lányból

Ma már léteznek természetes hatású szemöldöktetoválások, de sajnos nagyon sokan követik el a klasszikus bakit. Az otthoni ügyeskedésnek vastag, erős és természetellenes hatás lesz a vége. Hiába ízlések és pofonok, nem szép látvány. Sajnos egy berlini lány, Mandy Lamrini is túltolta a sminktetoválást. A lány a szemöldök-gyantázás kellős közepén lőtt egy szelfit, majd megmutatta a tetovált végeredményt. Az internetes trollok azonnal rárepültek természetellenesen hosszúra és magasra húzott szemöldökére.

Közzétette: Mandy Lamrini – 2016. január 19.

Közzétette: Mandy Lamrini – 2016. január 19.

Lányok, szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy ez a szemöldök nem szép, sőt kifejezetten ronda. Bár Mandy egy vagány, feltűnő csaj, műszempillával, barna bőrrel és a legtrendibb ruhákkal, egy természetes szemöldök jobban állna neki, lágyítaná a külsejét. A német lánynak rengeteg követője van, így a fotója hamar elterjedt az interneten. Volt, aki kőkeményen kritizálta, de volt, aki szerint mindenki azt csinál a testével, amit akar. Természetesen a negatív kommentekből több érkezett a lány képe alá, sőt még mémet is csináltak a fotójából.

Also wollte mich bedanken bei denen die mein Bild 1.000 Ma geteilt haben , das man sich die Arbeit macht , sich hinsetzt…

Közzétette: Mandy Lamrini – 2016. január 23.

Természetesen Mandy nem hagyta szó nélkül a kommentáradatot, megköszönte kritizálóinak, hogy egyéjszakás internetsztárt csináltak belőle.

Én sétálok ezzel a szemöldökkel az utcán, nem ti! Mind a rajongóim vagytok, még akkor is, ha nem valljátok be magatoknak.

Mandy nemrég megmutatta magát smink nélkül is, szerinte neki nincs mit takargatnia. Ez valóban így van, ezért sem értem, miért kell magával ezt csinálnia.

Hier für alle die mich ungeschminkt ( um ihr Leben sehen wollten )