Egyéb kategória

Rejtélyes Leonardo DiCaprio-film került elő a múltból

Azt hittétek, már megnéztétek az összes Leo-filmet? Ebben ne legyetek olyan biztosak! Most előkerült ugyanis egy 1996-os film, amit eddig nem sokan ismerhettek.
vous - 2016.01.29.
Rejtélyes Leonardo DiCaprio-film került elő a múltból

A Don kocsmája című film arról szól, hogy egy csapat Los Angeles-i fiatal minden héten találkozik egy helyi étteremben, hogy megvitassák nem túl izgalmas életüket. Igazából nem történik sok minden, és a nagy részében a színészek improvizálnak – írja a Hello Giggles.

Forrás:
Polo Pictures Entertainment

Az, hogy nem hallottatok róla, nem véletlen, hiszen a film pont olyan, mint egy városi legenda, nem tudjuk eldönteni, hogy létezik-e, Leo ugyanis mindent megtett azért, hogy „elrejtse” a közönség elől. A nagy kérdés a következő:

miért nem akarja Leo, hogy lássuk ezt a filmet?

Nos, állítólag azért, mert fél, hogy rontana a hírnevén. Azt állítja, csak szívességből vállalta a szerepet, hiszen ez csak egy rövidfilmnek készült. Akkor úgy gondolta, csak egyszer vetítik le egy filmfesztiválon.

Forrás:
Polo Pictures Entertainment

A film ugyan 2001-ben elérhető volt egy rövid ideig Németországban, de Amerikában és Kanadában is többször blokkolták az elmúlt 20 évben. A kritikusok úgy tartják, ez Leonardo DiCaprio legrosszabb filmje a karrierje alatt. Vajon láthatjuk még valaha ezt a gyöngyszemet?

Ajánlott cikkek