Egyéb kategória

57 évesen, megújult külsejével a Time magazin címlapjára került Barbie

Sokunk kedvence, a Barbie több mint 50 év után ledobja szőke plasztiklány külsejét, és rögtön három másik alakban kerül a boltok polcaira. Na meg ennek köszönhetően az egyik legnépszerűbb magazin címlapjára.
vous - 2016.01.30.
57 évesen, megújult külsejével a Time magazin címlapjára került Barbie

Már mi is írtunk róla nektek, hogy a Barbie-t gyártó cég 57 év után változtat a babák külalakján. Szeretnék megteremteni a természetesebb nők képét, és valljuk be, az eredeti Barbie nem igazán szolgálta ezt a célt. Darázsderék, tökéletes haj, tökéletes magasság, így egy olyan képet fest minden kislány fejében, hogy mi is ilyen „hibátlanok” szeretnénk lenni. Márpedig tökéletes ember nem létezik, miért létezne tökéletes baba?

A most gyártott Barbie babákat négy különböző testalkatban lehet majd megvásárolni: az eredeti, alacsony, magas és duci változatban. Emellett hét bőrszín, huszonkét szemszín, harminc hajszín, huszonnégy hajstílus és tizennégy arcforma közül választhatunk. Ez egy hatalmas lépés a Barbie-tól, így nem is csoda, hogy még a legnagyobb magazinok is felfigyeltek a hírre, ahogy a Time is, így egyből a címlapon közölték.

Forrás:
TIME
Ajánlott cikkek