Egyéb kategória

Julcsi iskolás lányból csinos esküvői vendéggé változott – Akcióban a NORIE Team

Egy igazi Jónőt fotóztunk, aki csillogó szemekkel nézett rám, amikor végre személyesen találkoztunk. Nővérével és anyukájával közösen látogatott el hozzánk Julcsi, így egy igazán csajos napot tartottunk!

vous - 2016.01.31.
Julcsi iskolás lányból csinos esküvői vendéggé változott – Akcióban a NORIE Team

Az egész ott kezdődött, hogy a nővére vett Julinak egy NORIE boxot ajándékba még karácsonyra. Majd írt nekem egy levelet, hogy valami kedveset, személyeset is szeretne adni Julinak a doboz mellé, és megtenném-e, hogy írok neki pár sort, amit mellékel a boxhoz. El is kezdtem rögtön írni valami kedveset, de aztán rájöttem, hogy vissza az egész: legyen igazán nagy a meglepetés, így meghívtam inkább egy átalakításra Julcsit.

Így a karácsonyfa alá nemcsak egy NORIE box került, hanem egy meghívás is a csapatunktól.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Átlagos gimnazista lány vagyok, aki hatalmas Jónő-rajongó. Nálunk már megszokottá vált, hogy a kurkumás arcpakolástól sárga lesz a feje a nővéreimnek, vagy éppen a legújabb mézes hajpakolással állok elő.

Amikor megláttam a NORIE boxot, és megtudtam, hogy elmehetek egy átalakításra, még a könnyeim is előjöttek. 🙂 Nagyon szépen köszönöm nektek ezt a csodás ajándékot” – mondta Julcsi.

Nemcsak ő érezte magát fantasztikusan az átalakítás közben, hanem mi is! Az egész család nagyon kedves és bájos volt, öröm volt ez a nap!

Remélem, egyszer anyukáját és nővérét is átalakíthatjuk majd, szeretettel várjuk őket vissza bármikor!

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Szeretnétek jelentkezni az átalakításra? Kattintsatok ide a tudnivalókért!

Ajánlott cikkek