Egyéb kategória

Julianne Moore megosztó ruhája ellopta a show-t a SAG-díj átadóján

Idén is megrendezték a Screen Actors Guild, vagyis a SAG-díj-átadót, ahol a filmes és tévés színészeket díjazták. A vörös szőnyegen láthattunk elképesztően szép és extravagánsnak mondható ruhákat, na meg Julianne Moore választását, amiről egyelőre nem tudjuk, mit gondoljunk. Lássuk!
vous - 2016.01.31.
Julianne Moore megosztó ruhája ellopta a show-t a SAG-díj átadóján

A díjátadókon, mondhatni, nem is az váltja ki a legnagyobb érdeklődést, hogy kit jutalmaznak egy újabb díjjal, hanem az, hogy ki milyen ruhában jelenik meg. Két ugyanolyan ruhát nem sűrűn láthatunk egyetlen eseményen sem, így elég nehéz lehet a döntés. A SAG-díj átadóján sem volt más a helyzet, amit 22. alkalommal rendeztek meg Los Angelesben. Így ismét kiosztották a legjobb filmes és tévés színészeknek járó díjakat. Jó hír! Leonardo DiCaprio kapta a legjobb színésznek járó elismerést, reméljük, ezután az Oscar is becsúszik már.

A kiosztott díjak mellett muszáj megemlítenem a ruhákat, amikkel kapcsolatban idén inkább éreztem azt, hogy „nem venném fel soha”, mint ezt: „Úristen, de jól néz ki!” Ízlések és pofonok! Mindenesetre összegyűjtöttem nektek a leginkább emlékezetes darabokat!

Julianne Moore megosztó ruhája

Nos, Julianne Moore mindig csodás ruhákban lép a vörös szőnyegre. A SAG-díj-átadóra egy zöld Givenchy ruhát választott, amitől, megmondom őszintén, én nem nagyon voltam elragadtatva, de sokan imádták. Egyszóval a zöld ruha nagy figyelmet kapott, és megosztotta a hozzáértő és laikus kritikusokat is. Az biztos, ez volt mind közül a legemlékezetesebb.

Forrás:
afp

A legszebb ruhák

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Sofía Vergara ebben a ruhában úgy festett, mint Doktor Szöszi, de a legjobb értelemben. Barna bőréhez tényleg passzolt a rózsaszín, és annak ellenére, hogy nem vagyok oda a pink semelyik árnyalatáért, mégis tetszett.

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Renee Bargh ausztrál tévés ruhája sokat mutatott viselőjéből, de ennek ellenére mégsem volt ízléstelen. Jó ránézni!

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Helen Mirren Oscar-díjas színésznő idén tölti be a 71. életévét, és ebben a ruhában egyáltalán nem látszik meg rajta a kora.

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Anna Faris neve sokaknak ismerősen csenghet, mivel elég sok fimben szerepelt, köztük a Horrorra akadva első négy részében. A színésznő ebben a ruhában olyan, mint egy vörös démon. Elegáns a piros szín, és a ruha felső része miatt ugyanakkor kicsit merész.

A legrosszabb ruhák

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Lori Petty egy amerikai színésznő, aki meglehetősen fura ruhát húzott magára a díjátadó kedvéért. Mintha visszacsöppentünk volna a ’90-es évekbe, és egy hippi Barbie-t látnánk magunk előtt.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Nemcsak Lori Pettynek, hanem Nicole Kidmannek is sikerült rosszul választania az estére. Tudjátok, mi jut legelőször eszembe erről a ruháról? A málnafagyi.

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

Eva Longoria mindig igyekszik szebbnél szebb ruhákkal elkápráztatni minket, de ez most sajnos nem jött össze. Ennek a sötétzöld ruhának a szabása valahogy nem áll jól neki. Azért sajnáljuk…

Mayim Bialik, az Agymenők színésznője igencsak mellényúlt a ruhaválasztással, megnéztük volna a fekete helyett egy színesebb darabban. Ami mondjuk jól is áll neki.

Ajánlott cikkek