A karikás szemek legjobb ellenszere a hűtőtökben lapul

A karikás szemek legjobb ellenszere a hűtőtökben lapul

Talán nektek is ismerős a helyzet: aránylag elfogadható időben mentek aludni, drága krémeket használtok lefekvés előtt a bőrötökre, jól is érzitek magatokat, mégis karikás a szemetek alja. Hogy miért? Mert rossz helyen keresitek az ellenszerét!

Rengeteg szépségtipp van, amit érdemes megfogadnunk, mégis újra és újra előjönnek olyan apróságok, amikre oda kell figyelnünk. Már bennetek is felmerült a kérdés: a karikás szemekre mi lehet a megoldás? A Purewow megadta a választ, ami nem más, mint egy kis petrezselyem!

Mire lesz szükségetek?


Egy marék petrezselyemre, egy tálra, egy fakanálra, egy evőkanálnyi forró vízre (vagy joghurtra) és két vattapamacsra.

Forrás:
Pixabay

Mit kell tennetek?


Tördeljétek össze a petrezselymet, dobjátok a tálba, majd a fakanál segítségével nyomjátok szét a leveleket, hogy kijöjjön a leve. Ezután öntsetek rá forró vizet, és keverjétek össze. Ha vastagabb arcpakolást szeretnétek, a víz helyett használjatok joghurtot. Hagyjátok a krémet hűvös helyen, majd vatta segítségével vigyétek fel a szemetek alá.

Hogyan működik?


Hetente kétszer használhatjátok. A petrezselyem tele van C-, és K-vitaminnal, amelyek fényt adnak a bőrnek, és a duzzanatot is lejjebb viszik. Ha pár hétig alkalmazzátok, egyből látni fogjátok az eredményt!