Egyéb kategória

Elegáns és kényelmes: a legújabb trend a pizsinaci

Szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy titeket is kikészít a folytonos koránkelés, öltözés és sminkelés. De most talán megérkezett a megoldás: a pizsama, amit ruhaként is felvehettek dolgozni.
vous - 2016.02.01.
Elegáns és kényelmes: a legújabb trend a pizsinaci

Az előbb felsorolt problémával elég sokan találkozunk a mindennapokban. Pontosan ezért kezdett el gondolkozni a megoldáson két vállalkozó, Julia Ford-Carther és Rosario Chozas, ami a Bammies lett, vagyis a pizsamák és munkaruhák ötvözete. A Bammies szót egyébként a business és a jammies, tehát az üzlet és a pizsama szavakból alkották. Azt mondják, hogy szeretnék, ha a nők zökkenőmentesen, teljes kényelemben jutnának el az otthonukból a munkahelyükre, másik céljuk pedig, hogy a kényelmes ruhákat elegánssá varázsolják.

Forrás:
bammies.life

A jelenleg még csak alakulóban lévő kollekció négy darabból áll: blézerből, pólóból, nadrágból és ruhából. Semleges színűek lesznek, így könnyen lehet majd variálni más színekkel is. Az árak 80 dollártól (több mint 20 ezer forint) kezdődnek, de a teljes kollekciót 750 dollárért (214 ezer forint) lehet megvásárolni. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor előrendelhettek a Bammies oldalán 30 napig. Nos, mit szóltok, felvennétek?

Forrás:
bammies.life
Címkék: #munka #pizsama #ruha
Ajánlott cikkek