Lélek

5 mókás helyzet, ami ismerős lesz, ha a pasitok szakállas

Ha egy pasi a fejébe veszi, hogy megnöveszti a szakállát, akkor azon túl, hogy el kell fogadnotok, a szőrtelen pasitokból kvázi vadember lesz, egyéb olyan apró dolgokkal is számolnotok kell, amibe bele sem gondoltatok. Se ti, se a pasitok.
vous - 2016.02.02.
5 mókás helyzet, ami ismerős lesz, ha a pasitok szakállas

Mert ha még rugalmasak is vagytok abban, hogy bozontos arc mellett keltek fel nap mint nap – ami amúgy szerintem lehet szexi is, és tök jó alkalom arra is, hogy karácsonykor glittert vegyetek, és beborítsátok vele a pasitokat, vagy teleaggassátok gömbökkel és égőkkel –, okoz pár furcsa élményt is.

Hirtelen hárman lesztek

Bizony. Ti, a pasitok meg a szakáll/bajusz. Komoly esti beszédtémává válhat, hogy mit élt át életetek párja és az újdonsült élettársa: az, hogy egész nap a látóterében volt, ami furcsa, de levágni mégsem kellene, komoly lelki fájdalom lehet. Arról nem beszélve, hogy képzeljétek el, az evés mennyivel másabb, körülményesebb, és amúgy is egy hét alatt annyit nőtt, hogy oldalt lehet fésülni, és elkezdett pöndörödni felfelé. Hű.

A csók körülményessé válik

Forrás:
pixabay

Elvégre a bajusz eláll, rálóg a szájra, és nem lehet nem röhögni, mikor az első vérbeli bajusszal szándékoztok szembeszállni a pasitok tulajdonjogát illetően. Ha mégis nyertek, akkor biztosra vehetitek, hogy komoly manőver lesz a szájához jutni anélkül, hogy ennétek egy kicsi bajuszt.

A szőr lehet ellenség

Persze, azt eddig is tudtátok, hogy a szőr, ha kinő, akkor tud szúrni a lábatokon, de álmotokban sem hittétek volna, hogy ez egy pasinak gondot okozhat a saját arcán. Elvégre azzal nő fel, nem? Az nekik tök természetes. Kivéve, mikor lefekvéskor azt látjátok, hogy simító mozdulatokat tesz az arcán, és a bundát lesimítva próbálja a párnára hajtani a fejét, mert a szőr visszahajlik és szúr.

Egy bajusz jobb a legdrágább sminknél is

Egy jól fazonírozott, karban tartott bajusz ugyanis lepipálja a legmenőbb sminkmárkát is, ami a hatást illeti. Pöndörödik, peckes, daliás legény feelinget ad, mintha a pasitok csak most lépett volna ki a Csillagszemű juhász című magyar népmeséből. Kicsit talán joggal mondhatják nekünk, akik lebiggyedt ajkakkal figyeljük őket, hogy:

Te irigyled a bajszom!

Közben persze ráz a röhögőgörcs, mert milyen már féltékenynek lenni egy férfi bajuszára?! Mindenesetre a VOUS-lányok már bebizonyították, hogy nekik bizony jól állna a bajusz!

Több időt tölt a fürdőben, mint ti

Meg elcsórja a kókuszolajatokat, hogy a szakállára kenje a puha hatásért. A pöndörítés komoly munka, mint ahogyan a fazonra vágás is, hiszen minden szálat meg kell gondolni. Teljesen lehidaltam, hogy a YouTube tele van szakáll- és bajusz-szépségtippekkel. Mint mondjuk ez:

Ám ezen túl szakállal élni mókás dolog, mindig van min elképedni, van ok a mókázásra, és persze megvan a maga szexisége is.

Ti mit mondtok? Szakáll vagy nem szakáll?

Címkék: #férfi #szakáll
Ajánlott cikkek