Egyéb kategória

Végre tökéletes tükörtojást süthettek egy ötletes módszerrel

Azt mondják, még egy kétbalkezes ember is képes összehozni egy főtt tojást vagy rántottát. Nos, jelentem, ez szemenszedett hazugság!
vous - 2016.02.04.
Végre tökéletes tükörtojást süthettek egy ötletes módszerrel

Egy jóféle rántottát én is összehozok, az még nem fog ki rajtam, de egy tükörtojás már igen: leég, túlsül, szétesik, pedig azért tudok sütni, főzni, ha kell. Kipróbáltam már a muffinformás módszert is, de hiába, azzal sem lettem díjnyertes tükörtojás-készítő, de ezzel a módszerrel hátha.

Süssetek tojást papíron!

A PureWow ismét megmentette a világot, legalábbis, remélhetőleg, az enyémet igen. Azt ajánlja ugyanis, hogy tojássütéshez vágjatok ki szív formát a zsírpapírból, majd hajtsátok félbe. Az egyik felében rendezzétek el a kedvenc kísérőiteket, ami nélkül a tojás nem csúszna le a torkotokon elég jól: paradicsom, bacon, krumpli, sajt, majd hajtsátok össze. A széle mentén gyűrjétek össze a papírt, hogy légmentessé váljon a csomag. A végén, mikor már csak pici nyílás marad, törjétek fel a tojásokat, és öntsétek bele. Persze a választás szabad: össze is keverhetitek, de egészben is beleönthetitek, ha tükörtojást szeretnétek.

Zárjátok le a papírt, és tegyétek előmelegített sütőbe, 180 fokon 30 percig süssétek. Kész is!

Forrás:
pixabay

Ha még több praktikus tanácsra van szükségetek, olvassátok el a cikkünket a bútor lábnyomának eltüntetéséről, vagy arról, hogyan használjátok fel a kidobásra szánt szempillaspirálotok keféjét újra, de házi praktikát is tudunk, amivel eltüntethetitek a szemetek alól a sötét karikákat.

Ajánlott cikkek