Egyéb kategória

A rohanós smink is lehet tökéletes – Megmutatjuk, hogyan csináljátok

Igen, a világ még mindig rohan, és mi vele rohanunk. Sietve kelünk, sietve isszuk a kávét, sietve sminkelünk, így sokszor csak egy rúzsra van időnk.

vous - 2016.02.04.
A rohanós smink is lehet tökéletes – Megmutatjuk, hogyan csináljátok

Persze, nekünk nőknek, amikor azt mondjuk, "egy pillanat", az minimum öt perc, az öt perc pedig minimum fél óra. Hát, ilyenek vagyunk, ezzel számolni kell. Szóval ebbe az "egyetlen pillanatba" sok minden belefér, öt perc alatt meg lehet váltani a világot! A sajátunkat mindenképp, amihez egy rúzs pont elég.

Készítsetek szuper sminket egy pillanat alatt!

A smink a bőr előkészítésével kezdődik: a tiszta arc hidratálása az egyik legfontosabb lépés. Ezt követheti a báziskrém, zsírosodásra hajlamos bőrűeknek a pórusösszehúzó, kisebb foltok ellen pedig a bőrkiegyenlítő krém.

Az ajak bőrét is érdemes leradírozni, netán a fogkefe sörtéjével óvatosan megdörzsölni, hogy a fölösleges bőrdarabkákat eltávolítsuk. Legyen szó bármilyen rúzsról, az csak a sima, ápolt ajkakon mutat jól!

Alapozóként színezett hidratálót használjunk, illetve a kedvenc, természetes hatású alapozótok is jó. Zsírosabb bőrűeknek az ásványi púdert ajánlom, amit nagyfejű ecsettel vigyenek fel az egész arcra, kihagyva a szem környékét. Ez nem lesz púderes hatású, mert a bőrzsírt felszívja, így csak egy kellemes, fátyolszerű végeredményt ad.

A szem környékét korrektorral világosítjuk, a mozgó szemhéjon és a szem alatt egyaránt.

A szemöldököt színezzük, korrigáljuk az esetleg hiányzó részeket, hosszán igazítunk, amennyire igényli. A szemhéjra natúr sminkeknél is kerül báziskrém, hiszen ez a tartósságot biztosítja, erre krémszínű szemhéjfestéket rakunk.

Az alsó pillasort középbarnával a szemhéj közepéig kiemeljük, a pillákat spirállal hangsúlyozzuk.

Jöhet a pirosítás! Az orcákat rózsás pírral "tavasziasítjuk".

Az ajkakra végül kedvenc, élénk rúzsunkat rakjuk. Ez lehet gyöngyházfényű, korallos piros, ahogy Nóri viseli a képen, vagy ha van egy kis türelmetek, akkor a tavaszi rúzstrendek eddig nem látott színeket fognak nekünk hozni! Érdemes várni – mint mindenre, ami jó.

 

Objektum doboz

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.