Egyéb kategória

Tárgyak, amiket minden felnőtt nőnek száműznie kell a lakásából

Bár nőként rengeteg kacatot vagyunk hajlamosak megtartani, mondván azok “emlékek”, vannak olyan darabok, amiket mindenképp száműznünk kéne az otthonunkból.

vous - 2021.02.06.
Tárgyak, amiket minden felnőtt nőnek száműznie kell a lakásából

A lakásdekorálás mindig nehéz téma. Főleg akkor, ha az ember lánya hajlamos arra, hogy minden kis fecnit és csokipapírt megtartson. Takács Nóri DIY videóiból ti is rengeteg ötletet meríthettek, ha fel szeretnétek dobni az otthonotokat. Legyen szó különleges karácsonyi dekorációról vagy képkeretekkel való díszítésről, a kreativitásotokat felhasználva biztos, hogy stílusos lakást varázsolhattok magatoknak.

És hogy mi az, ami egy felnőtt nő otthonában nem található meg? Az alábbi 7 dolog biztosan nem, vagy csak mértékkel…

  1. Műanyag komód. Mégis kinek van szüksége egy olyan komódra, ami műanyag? Minek, most őszintén? Nem Barbie házban élünk!
  2. Poszterek. Nem, nem és nem! Inkább nézzétek meg, hogyan dekorálhatjátok szépen és stílusosan fotókkal az otthonotokat.

  3. Gagyi matrac. Ki ne érdemelné meg, hogy igazán pihentető és minőségi alvásban legyen része esténként?
  4. Műanyag, összecsukható székek. Mondjuk ezek helyett inkább vegyetek faszékeket, amik tartósak, és nem törnek össze alattatok.
  5. Ex-emlékek. Közös képek a falon, az expasitok kedvenc pólója? Ugyan, inkább szabaduljatok meg tőlük, vagy legalábbis rejtsétek el szem elől őket!
  6. A strandtörölköző a fürdőszobában. Az Oroszlánkirály mintás törcsit inkább tartogassátok napozásra, de nemcsak a mintája miatt, hanem az anyaga miatt sem az, amibe fürdés után szívesen törölközik meg az ember…
  7. Plüssállatok. Cukik, tényleg. Emlékeknek is tök jók. Csak tartsátok meg a mértéket, és inkább szabaduljatok meg azoktól, amik porfogóként vannak a polcaitokon.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek