Egyéb kategória

A férfiak bevallották, mennyit fizetnének egy eljegyzési gyűrűért

Egy esküvő nem gyerekjáték, és az tény, hogy a nők többet szeretnek rááldozni, mint a férfiak. Most az is kiderült, mégis mennyi pénzt költenek szívük szerit a pasik az eljegyzési gyűrűre. Hát nagyon nem annyit, mint a feleségjelöltek.
vous - 2016.02.08.
A férfiak bevallották, mennyit fizetnének egy eljegyzési gyűrűért

Rengeteg olyan eljegyzési gyűrűt mutattunk már nektek, amitől el voltunk ájulva. Például 2016 legnagyobb trendjétől, ami annyit tesz, hogy a gyűrűben található kő a megszokottal ellentétben horizontálisan helyezkedik el. A nők általában többet szeretnek költeni, nemcsak akkor, ha az esküvőre gondolunk, hanem úgy általánosságban. A nagy napon pedig minden apró részletre figyelni kell, hiszen akkor mindannyian arra vágyunk, hogy tökéletesnek érezzünk mindent.

Forrás:
giphy.com

Szerencse, hogy a Valentin-nap a férfiakra és a nőkre egyaránt elég nagy nyomást gyakorol. Egy most készült online felmérésben 1500 embert kérdeztek, amelyből kiderült, hogy az amerikaiak csupán 8%-a várja vagy éppen tervezi, hogy Valentin-napon megkérik a kezét.

De arra is fény derült, hogy a nők szerint az elfogadható ár egy eljegyzési gyűrűre 2731 dollár – több mint 750 ezer forint –, míg a férfiak 1991 dollárra – több mint 550 ezer forintra – becsülték ezt az értéket. Persze ezek magyar árban így is húzósnak tűnnek, de biztosak vagyunk abban, hogy hazai viszonylatban is van ekkora különbség a nők és férfiak elvárásai között. Ezért szerintem mindenki jobban jár, ha együtt mennek el megvenni a gyűrűt. Így senkit nem érhet kellemetlen meglepetés.

Ajánlott cikkek