Egyéb kategória

Szőrtelenítsetek mogyoróvajjal, ha elfogyott a borotvahab!

A szőrtelenítés a mindennapjaink része, de mit tegyetek akkor, ha elfogyott otthon a borotvahab? Cseréljétek mogyoróvajra.
vous - 2016.02.11.
Szőrtelenítsetek mogyoróvajjal, ha elfogyott a borotvahab!

Mutassatok egy nőt, aki szeret borotválkozni! Nem fogtok találni egyet sem, mivel nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé. Még csak egy nappal ezelőtt szedtük le a szőrzetet, de máris érezzük, hogy borostásodik a lábunk, ami elég dühítő. Sok munkánk van benne! Ami ennél is dühítőbb tud lenni, ha sok győzködés után ráveszitek magatokat, hogy leszedjétek a szőrt a lábatokról, de a borotvahabos doboz üresen kong. Mit használhattok helyette?

Forrás:
giphy.com

Egyszerű a válasz: cseréljétek a borotvahabot mogyoróvajra – írja a Purewow. Fürdés közben kenjétek be vele vékonyan a lábatokat és borotválkozzatok meg, ahogy szoktatok. Arra viszont figyeljetek, hogy minden egyes húzás után leöblítsétek a borotvát, mivel a mogyoróvajtól sokkal könnyebben el tud telítődni. A mogyoróvaj meglepően jól működik, mivel magas olajtartalma miatt extrán hidratál, így nem szárad ki a lábatok a borotválkozástól.

Ajánlott cikkek