Egyéb kategória

Bámulatos évfordulós ajándékot kapott férjétől egy nő

20. házassági évfordulójuk alkalmából egy amerikai férfi elővette minden asztalos szakértelmét, hogy egy igazán emlékezetes ajándékkal kedveskedjen feleségének. Belegondolva, hogy a bútor egy halom gerendából készült, az eredmény lenyűgöző lett. A felesége igazán szerencsésnek érezheti magát!
vous - 2016.02.11.
Bámulatos évfordulós ajándékot kapott férjétől egy nő

Egy amerikai férfinak a házassági évfordulója közeledtével támadt egy igazán egyedi ötlete; elhatározta, étkezőasztalt fog készíteni élete párjának erre a jeles napra. A férj összevágott egy videót is, amelyben felgyorsítva végigkísérhetjük a kifaragás munkafolyamatát, elejétől a végéig. Külön elképesztő, hogy a férfi csak és kizárólag kézi szerszámokat használt az asztal megmunkálásához. El tudjátok hinni?

A férfi YouTube-csatornáján így mesélt a kezdetekről: „Néhány évvel ezelőtt kezdtem el ezt a faiparos hobbit, eleinte csak olcsó, bolhapiacon beszerzett eszközökkel dolgoztam. Hajtott az inspiráció és a szenvedély, hogy kipróbáljam magam egyre nagyobb és bonyolultabb projektekben. Egy idő után ez a tevékenység megszállottsággá vált a fa, az eszközök és a videokészítés iránt.”

Ez a meglepetés valóságos megtestesülése a férj szeretetének, egy igazán kreatív ajándék, ami akár nemzedékről nemzedékre is öröklődhet.

Várjátok ki a videó végét, amikor Chris végre megmutatja szeretett feleségének váratlan ajándékát. Mikor pedig végül az egész család körbeülte a vadonatúj asztalt, az a pillanat megért minden nehézséget.

Ajánlott cikkek