Egyéb kategória

Egyszerű és letisztult: dobjátok fel a hétköznapokat minimál körmökkel!

Mostanában a saját lakkozású körmökre hajtok, így pihentetem a körmeimet a nyári-őszi géllakk korszak után. Hagyom lenőni, hogy friss és új legyen. Már javában tervezgetem, milyen lesz az első lakkozásom.
vous - 2016.02.12.
Egyszerű és letisztult: dobjátok fel a hétköznapokat minimál körmökkel!

Ez meg is látszik a táskám súlyán, mindig kerül bele egy új lakkos üvegcse, legutóbb egy lilásbordót dobtam bele. Egyébként sima lakkot szeretnék majd elsőre, mindenféle dekoráció nélkül. Kicsit fáj ugyan a szívem a régi manikűrjeimért, amit biztosan megértetek, hiszen számos képet küldtetek a saját körömcsodáitokról is.

Számtalan körmös trendről írtunk már, emlékeztek az üveges körömtrendre, vagy a tél nagy slágerére, a pulcsiba öltöztetett körömre? És ugye ti is felsóhajtottatok, mikor a forradalmi körömfestő technikáról írtunk, igaz? Mindenesetre nekem tegnap attól is elakadt a lélegzetem, mikor megláttam a főszerkesztőnk, Eszter legújabb körmös csodáját, ugyanis minimál stílusban tolta.

A letisztult, natúr, ám mégis nagyon vagány manikűr alapja a testszínű lakkréteg volt, amire minden köröm tövének közepére egy fekete pöttyöt nyomtak. Komolyan veszélyben voltam, hogy újra a géllakk korszakom felé forduljak, főleg, mikor rákerestem az Instán a minimál körmökre. Hát, gyönyörűek!

villamossimi #sominimal #divatmacaakcioban #körömöröm #mierttapizodavillamost

Eszter Mengyán (@sztimacs) által közzétett fénykép,