A legromantikusabb filmek Valentin-napra, amiket inkább egyedül sírjatok végig

A legromantikusabb filmek Valentin-napra, amiket inkább egyedül sírjatok végig

A Valentin-nap sok emberből vegyes érzelmeket vált ki, de a leggyakoribbak azok, akik utálják, és azok, akik imádják. Természetes, hogy várja ezt a napot az, aki szerelmes. És az sem meglepő, hogy a szinglik kevésbé, sőt, semennyire nem lelkesednek a dologért.

A szinglik közé tartozom (sajnos vagy nem sajnos) én is, pedig valahol a szívem mélyén azért én is szeretem a romantikus dolgokat. Egyszer így, egyszer úgy. Az viszont biztos, hogy akármennyire is le akarom tagadni, valahol mégiscsak vonz ez a szerelem-dolog.

Szerencsére február 14-én nem kell emberek közé mennem, hál' Isten, hogy pont vasárnapra esik Valentin. Hogy mit fogok csinálni, és mit javasolok a hozzám hasonló romantikára vágyó, otthon ülő lányoknak? Azt, hogy nézzék meg az alábbi filmek közül az egyiket. Vagy mondjuk mindegyiket.

Szerelmünk lapjai

A világ egyik legromantikusabb filmje, amit minden nőnek meg kell néznie legalább egyszer az életben. Nem csak azért, mert iszonyú szerelmes, hanem azért is, mert élethű a sztori. Allie és Noah tinédzserként találkoztak, a szerelmük hamar be is teljesedik. A lány gazdag családból való, szülei ellenzik a fiúval folytatott kapcsolatát, akik végül el is hagyják egymást. Néhány évvel később újra találkoznak, és ahogy az lenni szokott, szerelmük újjáéled...

Forrás:
giphy.com

Csillagainkban a hiba

Hazel és Gus a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában találkoznak. Mindketten betegek, a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható oxigénpalack, míg Gus lábát amputálni kellett. A teljes élet érdekében mindent próbálnak megtenni, szeretnének élni csakúgy, mint társaik. Szerelmük valódi, új, és kalandos és szívszorító.

Forrás:
giphy.com

Vissza hozzád

A Szerelmünk lapjaihoz hasonló történet. Közös barátjuk temetésén, 20 év eltelte után találkozik újra Amanda és Dawson, akik középiskolásként szerelmesek voltak egymásba. A köztük soha ki nem aludt lángok ugyan újjá élednek, viszont ott van még az is, hogy előtörnek azok a régi erők, amik anno szétválasztották őket. Egy film szerelem múlhatatlan hatalmáról, a nehézségekkel való megküzdéséről, és arról a bizonyos második lehetőségről.

Forrás:
giphy.com

A felhők fölött három méterrel

Két különböző világban élő tinédzser története. Babi felső középosztálybeli családból származik, élete minden része korlátok között van. Jól nevelt, és betartja a szabályokat. Ezzel szemben Hache lázad, megbízhatatlan és folyamatosan a veszélyt keresi. Harcol mindennel és mindenkivel. A két fiatal - ahogy az lenni szokott - egymásba szeret.

Forrás:
giphy.com

P.S. I Love You

Hosszú betegség után hal meg Holly férje, Gerry. A férfi azonban tudta, hogy halála után felesége sem akar majd tovább élni, így rengeteg levelet írt nejének, amelyek segítségével a nő újra megtalálhatja önmagát, és átsegíti az óriási veszteségen. Az első levél Holly harmincadik születésnapján érkezik, amiben Gerry arra kéri, ünnepeljen és menjen el otthonról. A következő hónapokban újabb levelek érkeznek, amelyek segítenek Hollynak abban, hogy ismét élni kezdjen és a szerelem is rátaláljon.

Forrás:
giphy.com