Lélek

Megéri hagyni, hogy néha a pasi viselje a nadrágot a kapcsolatban

A vélemények megoszlanak arról, hogy a nők vagy a férfiak „feladata” a párkapcsolat irányítása. A vérbeli lázadó lányok – ahogy én is – egyértelműen arra törekszenek, hogy utat mutassanak a pasiknak, pórázon vezessék a szerelmüket.
vous - 2016.02.12.
Megéri hagyni, hogy néha a pasi viselje a nadrágot a kapcsolatban

Viszont akármennyire is fáj ezt kimondanom, ez néha a férfiak feladata lenne. Még a leghatározottabb nőknek is tudniuk kell, mikor lépjenek hátra egyet, de inkább kettőt. A nemek közötti egyenlőség lenne a cél, épp ezért nem tehetjük meg azt, hogy mindig mi vezessük a pasikat, néha hagynunk kell, hogy ők vegyék át ezt a szerepet. Ennek pedig három igazán egyszerű oka van:

A nőknek udvarolni kell

Talán kicsit régimódi, de a koncepció időtlen. Tudjátok, van az a forgatókönyv, amikor egy pasi találkozik A lánnyal, aki nagyon bejön neki. Próbálja elérni az elérhetetlent, és azon dolgozik, hogy elnyerje az áhított nő szeretetét és kiérdemelje a tiszteletét. Miért? Mert muszáj udvarolni. A legtöbb nő nem esik két szép szótól ámulatba, nem ugrik be egy randi után a pasi ágyába, és reméli, hogy ez sokkal több lesz, mint egy futó kaland.

Egy érett férfi tudja, hogyan kell randizni, és a célorientáltsága vezeti. Tudja, hogy bizonyítania kell, és azt is tudja, hogyan érje el, amit akar. Kulcsfontosságú, hogy mindig a pasi tegye meg az első lépést a nő felé.

A nők szeretik a határozott pasikat


Ha egy kapcsolatban a pasi kezd vezetni, a nők leginkább a magabiztos személyiségbe kezdenek beleszeretni. Tudja megoldani a problémákat, legyen határozott, de nem főnökösködő vagy akarnok. A tiszteletet úgyis az érdemli ki, aki tett érte. Csajok, ne féljetek attól, ha egy pasi kicsit terelget majd titeket! Ha nem akarják elnyomni a valódi személyiségeteket, nyugodtan adjatok terepet a barátotoknak, hogy nyeregben érezhesse magát.

Forrás:
iStock

A nők hosszú távra terveznek

A „drágám, beszélnünk kell” nem csak a nők feladata. A pasiknak is tudniuk kell kezelni a fontos témákat, beszélniük is szükséges ezekről, és ha van valami, ami elengedhetetlen a boldog kapcsolathoz, az a kommunikáció.

Ajánlott cikkek