Egyéb kategória

Ciki vagy sem az eljegyzés Valentin-napon? – ti szavaztátok meg

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, bár azt nem igazán értem, miért csak ezen a napon lehet annyira szeretni egymást. Mindenesetre megkérdeztük tőletek, hogy cikinek vagy inkább romantikusnak tartjátok az eljegyzést Valentin-napon. A szavazás lezárult!
vous - 2016.02.14.
Ciki vagy sem az eljegyzés Valentin-napon? – ti szavaztátok meg

Bevallom, nem túlzottan vagyok oda a Valentin-napért. Egy nap, amikor a szerelmesek sokkal jobban szeretik egymást, mint az év többi 364 napján. Tele a Facebook a csöpögős-rózsaszirmos-pezsgős-ajándékos-vacsorázós posztokkal, amikről sejthetjük, hogy csak a látszat. A külvilágnak azt mutatjuk, milyen boldogok is vagyunk, milyen tökéletes a párkapcsolatunk. Ezzel szemben a valóság, lehet, nem is annyira rózsaszirmos. Árnyaltabb, küzdelmekkel, kihívásokkal teli utazás minden párkapcsolat, ahol a Valentin-nap legfeljebb egy pihenő lehet. Szusszanás.

Éppen ezért úgy vélem, nem túl egyedi megkérni valakinek a kezét Valentin-napon, ahogy karácsonykor sem, de ezt már részleteztem nektek egy cikkemben. Most rajtatok volt a sor, hogy megszavazzátok, szerintetek ciki-e, esetleg romantikus megkérni valaki kezét Valentin-napon, vagy nem is igazán számít a dátum. Dobpergést kérek! A végeredmény pedig:

a dátum nem számít.

Bár azok voltak többségben, akiknek nem számít a dátum, pontosabban a szavazók 46%-a szerint. 41%-uk cikinek találja az eljegyzést Valentin-napon. Míg a romantikus 13%-kal kullog a szavazás harmadik, egyben utolsó helyére csúszva.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek