Egyéb kategória

Kiderült, hányféle ember létezik, ha evésről van szó – ti szavaztatok!

Kétféle ember létezik, ha evésről van szó. Van, aki a kakaós csiga közepét utoljára eszi meg, és van, aki azzal kezdi. Van, aki összekeveri a tejbegrízt a kakaóval, és van, aki nem.
vous - 2016.02.14.
Kiderült, hányféle ember létezik, ha evésről van szó – ti szavaztatok!

Olgi cikkében grafikák is voltak, amik alatt megtalálhattátok a szavazós dobozkákat. A cikket itt olvashatjátok el. Hat kérdést tettünk fel nektek arról, ti hogyan esztek. Minden kérdésre több mint 4000 szavazatot adtatok, és elhoztam nektek az eredményeket.

Na, ti melyik csoportba tartoztok?

Az első kérdés az volt, összekeveritek-e a tejbegrízt a kakaóporral evés előtt, vagy sem. A szavazók 73%-a nem keveri össze a kettőt. A második: hogyan eszitek a tejbegrízt? 67%-otok kívülről kezdi el enni, csigavonalban kanalazva, a maradék 33%-otok pedig úgy eszi, ahogy épp jólesik.

A következő kérdések is nagyon megosztóak voltak:

  • 89%-otok a végére hagyja a kakaós csiga közepét.
  • 50%-otok mindig visz magával ennivalót a vonatútra, 27%-otok pedig csak innivalót.
  • 65%-otok összekeveri a tejfölt, mielőtt felhasználja.

A legfontosabb kérdés

Pilóta és Oreo. Teljesen mindegy, a funkciója ugyanaz. Meg. Kell. Enni. Van, aki kettészedi, először a vaníliás felét eszi meg, aztán a csokikrémet nyalja le, majd utoljára hagyja a kakaós kekszet. A szavazásból kiderült, hogy 47%-otok nem szedi szét se a Pilótát, se az Oreót, hanem egyszerűen csak beleharap.

Címkék: #evés #szavazás
Ajánlott cikkek