Egyéb kategória

Két év múlva útjára indítják a Titanic hasonmását

Ugye nektek is az egyik kedvenc filmetek a Titanic? Mit szóltok, ha azt mondom, hogy 2018-ban akár ti is utazhattok egy olyan hajón, ami centiről centire úgy fest, mint az eredeti Titanic?
vous - 2016.02.14.
Két év múlva útjára indítják a Titanic hasonmását

A Titanic sosem fog kimenni a divatból, hiszen a legszebb filmek egyike. Bár én mindig azt a jelenetet vártam a filmben a legjobban, amikor kettétörik a hajó. Ha ti is a film szerelmesei vagytok, akkor tuti örülni fogtok annak a hírnek, hogy 2018-ban vízre bocsátják a Titanic hasonmását. Köszönhetően egy ausztrál milliárdosnak, Clive Palmernek.

Forrás:
giphy.com

A hivatalos neve Titanic II lesz, de Palmer szerint pontos tükörképe lesz az eredeti hajónak. Törökfürdők és medencék is helyet kapnak majd az óceánjárón, na meg az a gyönyörűen díszes lépcső, amit a filmben is láthattatok. A különbség az lesz, hogy ezúttal lesz elég mentőcsónak, és digitális navigációs rendszerrel lesz felszerelve, amely megvédi majd a jéghegyektől, hogy véletlenül se történjen olyan katasztrófa, mint az elődjénél. Bár a jegyek még nem kaphatóak, de az biztos, hogy ezúttal nem Southamptonból New Yorkba fog vezetni az út, hanem Kínából Dubajba.

Címkék: #titanic
Ajánlott cikkek