Egyéb kategória

Új szintre emelte a metrón ismerkedést egy szingli nő

Kijelenthetjük: tömegközlekedésen ismerkedni jó. Ugye nektek is eszetekbe jut a helyes srác a villamosról, akivel minden reggel együtt utaztok? Izgalmas dolog. Talán nem is maga az ismerkedés, hanem a flörtölés feldobja az ember napját. Egy New York-i nő viszont új szintre emelte a metrón ismerkedést.
vous - 2016.02.16.
Új szintre emelte a metrón ismerkedést egy szingli nő

Jana Schmieding gondolt egyet, metróra pattant és elkiáltotta magát:

Jó reggelt, hölgyeim és uraim, nem vagyok hajléktalan, sem utcalány, nem koldulok. Azért vagyok ezen a metrón, hogy megtaláljam álmaim férfiját!

A 34 éves Jana mesélt magáról pár szót és elmondta, hogy nincs sok tapasztalata a szerelemben. Kínos pillantások, vigyorgások és furcsa beszólogatások után többen is odakiáltották neki, hogy ne adja fel soha a reményt, és hogy gyönyörű nő, ezért biztosan meg fogja találni álmai pasiját. Majd egy férfi átnyújtotta neki az egyik haverja névjegykártyáját, aztán egy srác is felírta egy cetlire a szobatársa elérhetőségét. A kezdeti kínos utazás után Jana remek hangulatot teremtett a metrón.

Forrás:
youtube.com

Jana Schmieding igazából egy komika, aki egy álmatlan éjszakán arról beszélgetett a barátaival, ha nem találja meg a szerelmet hamarosan az utcán fog koldulni egy randiért. Nos, a lány végül is bevállalta: rejtett kamerával a metrón kuncsorgott szerelemért. Jana szerint sokkal magabiztosabbak vagyunk az online társkeresőkön, ezért úgy gondolta, megmutatja, hogy a képernyő elől kimozdulva is működik a párkeresés.

Reméljük, legközelebb arról számolunk be nektek, hogy már az esküvőt tervezik a metrón megismert névjegykártyás pasival! 😉

Ajánlott cikkek