Egyéb kategória

Emberségből jeles: egy nő egy hajléktalannak ajándékozta a teljes nyereményét

Ti mit tennétek, ha hirtelen nyernétek egy nagyobb összeget? Nyaralni mennétek, shoppingolnátok vagy félretennétek? Valószínűleg ehhez hasonló gondolatok ugranának be először mindenkinek. Ennek a nőnek azonban épp hogy csak rögzítették a kaparós sorsjegyen nyert nyereményét, ő máris odaajándékozta az egészet egy utcán fagyoskodó hajléktalannak.
vous - 2016.02.17.
Emberségből jeles: egy nő egy hajléktalannak ajándékozta a teljes nyereményét

Lorena éppen autóban ült, mikor meglátott egy hajléktalant koldulni egy stoptáblánál szombat este. Nem habozott sokat, beültette a férfit, Glenn Williamset a kocsijába, és elvitte egy kávézóig. Ott rájött, hogy szegénynek nincs hol aludnia, mivel a helyi hajléktalanszállókban nincs több férőhely. Így az egyedülálló anyuka úgy döntött, a kaparós sorsjegyen nyert pénzéből befizeti őt három éjszakára egy motelbe. A nő így nyilatkozott az esetről a Huffington Postnak:

Remegett a keze, sírt, és a hideg szél folyamatosan fújta az arcát.

Miután híre ment, hogy mit tett Lorena, egy fodrász is járt a férfinál, valamint a helyiek ruhákat adományoztak neki. Lorena pedig most azon dolgozik, hogy hosszú távon is elszállásolhassa őt.

Olyan volt, mintha megértettem volna, hogy miért nyertem 200 dollárt, Isten okkal küldte az utamba Glennt.

A nő egy szelfit is közzétett, hogy megköszönje a segítséget mindenkinek, valamint azt akarta, hogy az emberek lássák annak a csodálatos embernek az arcát, aki megérintette a szívét.

To everyone that has been sharing my post and helping in any way they can this is Glenn I wanted to put a face to the amazing wonderful man who is touched my heart in so many ways

Közzétette: Sofia Lorena – 2016. február 14.

Gratulálunk, emberségből jeles!

Ajánlott cikkek