Egyéb kategória

Helyzetek, mikor észre sem vesszük, hogy megbántunk másokat

Mindenkivel előfordul, hogy rossz napja van. Nem lehetünk mindig mosolygósak és kedvesek, ez természetes. Azért nem árt, ha figyeltek arra, hogy ismerőseiteknek ne az legyen az első, ami eszükbe jut rólatok, hogy olyanok vagytok, mint Grumpy Cat. Itt az ideje, hogy megmutassuk, mik azok az esetek, amikor nem éppen úrinő/úriember módjára viselkedünk.
vous - 2016.02.21.
Helyzetek, mikor észre sem vesszük, hogy megbántunk másokat

Hallottátok már, hogy azt mondták nektek: vegyétek már észre magatokat? Sajnos általában mikor ez megesik velünk, mi is jogosnak érezzük a beszólást, hiszen van, hogy csak a nemtörődömség miatt bántunk meg másokat. Most hoztunk is néhány tipikusan ilyen helyzetet, amit érdemes elkerülni.

1. Mikor folyamatosan a telefonotokkal babráltok, miközben éppen valakivel ebédeltek.

Forrás:
giphy.com

2. Mikor az Instagram fekete lyuka beszippant a legjobb barátnőtök házibuliján. Hahó! Nézzetek fel! Emberek vesznek körül.

3. Mikor elfelejtitek a pincérnek megköszönni a munkáját. Szegény srác egész nap szaladgál, és csodával határos módon mégis minden alkalommal rátok mosolygott, mikor az asztalotokhoz ért.

Forrás:
giphy.com

4. Mikor nem hívtok vissza valakit. Pedig anyukátok epekedve várja, hogy megcsörrenjen a telefonja.

5. Mikor nem köszöntitek föl az egyik barátotokat a szülinapján. Ejnye! Pedig még a Facebook is biztos emlékeztetett.

Forrás:
giphy.com

6. Amikor az utolsó pillanatban mondjátok le az esti programot. Biztosan ti sem örültök, ha full sminkben, belőtt frizurával, indulásra készen hoppon maradtok.

7. Mikor titokban megeszitek a kollégátok kajáját a munkahelyi hűtőből. Szép dolog az osztozkodás, de azért az utolsó Túró Rudi szent.

Forrás:
giphy.com

8. Mikor kölcsönkértek valamit, és későn adjátok vissza. Vagy ami még rosszabb: már olyan régóta nálatok van, hogy azt is elfelejtitek, hogy egyáltalán elkértétek.

Címkék: #illem #viselkedés
Ajánlott cikkek