Egyéb kategória

Ismerjétek meg a női test legérzékenyebb pontjait!

Le merem fogadni, hogy van olyan porcikátok, aminek az érintéséért akár könyörögni is hajlandóak lennétek. Nekem van és büszke vagyok rá! Na, jó, a könyörgés azért kicsit túlzás, de azt a pajkos kis bizsergő érzést semmivel sem lehet összehasonlítani, ami akkor és ott végigszalad az ember lányának a testén. Nem kell elpirulni, nagylányok vagyunk már, egyébként is, csak a kézfogásra gondoltam.
vous - 2016.02.19.
Ismerjétek meg a női test legérzékenyebb pontjait!

Utánanéztem, miért érzünk bizsergést, mikor a testünk bizonyos pontjait megérintik, és valójában az okosok se tudják, mitől vagyunk libabőrösök. Egyesek az állatvilágból eredeztetik, és érzelmi reakciókhoz kötik, a támadó-védekező üzenet miatt, de biológusok közt sincs egyetértés libabőr-ügyben. Testünk minden porcikáján aprócska idegvégződések futnak végig. Persze a fiúk hajlandóak el-elkalandozni azokon a tájakon, amelyekért ők rajonganak, de helló, most inkább vándoroljunk azokra a helyekre, ahol mi érezzük jól magunkat!

Az érzés, amikor a hajamba túrnak

Nemcsak azért járunk fodrászhoz, mert ráférne egy vágás a hajunkra, hanem mert imádjuk, ha valaki a hajunkkal babrál. Ilyenkor doromboló kiscicákká változunk. Mindegy, hogy az éppen a hugi, aki csinos frizkót csinál a világ összes hajgumijából, vagy A Pasi, aki mondjuk a csók előtt beletúr a hajunkba és úgy húz közelebb magához. Megvan, ugye?

Forrás:
giphy.com

A fül és a kis polc, ami mögötte van

Elég, ha valaki nagyon közelről a fülünkbe súg valamit. Ez már önmagában is olyan, mintha tornádó söpörne végig a szobában, felkap, jól megpörget, aztán belevág a…

Forrás:
giphy.com

Van valami a nyakunkkal

A lényeg az apró, pici, finom mozdulatok. Nincs az a lány a földön, akinek ettől ne gyengülne el a térde ott helyben.

Forrás:
giphy.com

Srácok, nekünk van gerincünk!

Mielőtt bárki célzásnak venné, ez most nem az a célzás. Az előbb már említett mozdulatok végig a gerinc mellett… Ugye nem kell tovább részleteznem?

Forrás:
giphy.com
Címkék: #test
Ajánlott cikkek