Egyéb kategória

Para: a Google a szerelmi életünkre is hatással van

Sok mindentől függ egy párkapcsolat. Mi magunk alakíthatjuk, élvezzük az ismerkedés fázisait, együtt fedezzük fel minden apró részletét. Vagy mégsem? Nézzünk szembe a tényekkel: ha jó, ha rossz, a Google bizony befolyásolja a kapcsolatunkat millió módon.
vous - 2016.02.20.
Para: a Google a szerelmi életünkre is hatással van

Réges-régen, a Google előtt (na jó, annyira azért nem volt régen), különböző helyeken lehetett csak ismerkedni. Ami azért, valljuk be, jó volt, mert azt kaptuk, amit láttunk, nem pedig egy virtuálisan felfújt lufit. Minden új volt, minden jó volt. Amióta pedig a Google az első számú barátunk, jogot formál arra (persze mint barát), hogy segítse a párkapcsolatunkat. De mivel is? Nézzük.

Első randi előtti informálódás

Hogyan néz ki, hol dolgozik, mit tanul, mit hallgat? – minden kideríthető néhány kattintással, hála a Google-nek. Azonban ne higgyünk el mindent az internetes információknak! Ahogyan papíron jól nézhet ki valaki, úgy az interneten is. Aztán meg arculcsapásnak érezhetjük a valóságot.

Biztonság

Mielőtt látatlanban találkoztok valakivel, nagyon fontos, hogy utánanézzetek, biztonságos-e a randitok. Nagyon sok olyan esetről lehet hallani, amikor kamuprofilokon keresztül raboltak, erőszakoltak és kihasználtak másokat. A Google ebben segítségetekre lehet, sőt akár a Facebook is!

Forrás:
pexels.com

Nincs többé titok

Ahogyan ti rá tudtok keresni a kiszemeltre, úgy ő is rátok. Figyeljetek oda, hogy mit adtok ki magatokról, mert ami egyszer felkerül a netre, az ott is marad, nincs többé titok. Néha érdemes a saját nevünkre rákeresni és tisztában lenni azzal, hogy mit is tud rólunk a kis barátunk.

Örök kapcsolat

Régen, ha valaki elutazott vagy elköltözött, a legtöbb esetben megszűnt a kapcsolat. Időnkénti levélváltás, egy-egy postagalamb, karácsonyi üdvözlőlapok… A mai világban viszont annyi lehetőségünk van a távolság áthidalására, hogy hirtelen azt sem tudjuk, melyikhez nyúljunk. A Google egyes alkalmazásai erre specializálódtak, így lehetséges már a sikeres távkapcsolat is.

Kérdésetek van?

Szeretnétek egy romantikus hétvégét eltölteni a hegyekben, de fogalmatok sincs, hova, mivel, mennyi időre menjetek? Akkor a Google a legjobb segítség ebben. Csupán másodpercek kérdése, és a kedvezményeken át a tapasztalt felhasználók tanácsain keresztül bármit megtudhattok. Nem kell tovább pletykákra támaszkodnotok!

Ajánlott cikkek