Egyéb kategória

Ne ijedjetek meg, ha eljön a szakítás vagy válás pillanata!

A válás ijesztő. Végleg elengedni egy olyan kapcsolatot, ami életünk legnagyobb döntésével – és valószínűleg legnagyobb szerelmével – egyenlő, minden esetben nehéz. Hiába tudjuk, hogy rossz nekünk, félünk az ismeretlentől és a kollektív megbélyegzéstől.
vous - 2016.02.25.
Ne ijedjetek meg, ha eljön a szakítás vagy válás pillanata!

A mai modern világban a nőknek már lehetőségük van arra, hogy magabiztosan lépjenek ki a házasságukból. Csak menjetek és gyászoljátok a múltat, de senkinek ne engedjétek, hogy meggyőzzön arról, a válás egy tiltott és bűnös dolog. Ha ugyanis képesek vagyunk meghozni egy ilyen döntést, az valójában azt bizonyítja, hogy erős és önérzetes nők vagyunk. Hogy képesek vagyunk a valóságban is változtatni és tenni saját magunkért.

Ennek bizonyítására jöjjön néhány válóok, amiért az erős nők nem félnek a szakítástól.

Véges energia a hülyeséghez

Biztosan tudjátok, mire gondolok, ha férfiakról van szó. Érthetetlen viselkedések, felesleges monológok, álmatlan éjszakák, könnyek és a torokszorító felismerés, hogy a kapcsolatotok csakis tőletek függ, de már nem bírjátok tovább. A tűrés helyett inkább spóroljatok az energiákkal egy olyan személyre, aki értékel és akivel együtt többek lehettek.

Meg kell tanulni elengedni a múltat

Totálisan elveszve érzitek magatokat, csöndben sírdogáltok és szenvedtek a szomorúságtól. Ez mind azt mutatja, hogy mi nem működik, mit nem tesz meg értetek a párotok. Lássatok tisztán, miért is érné meg a szenvedés? A régi emlékekért? Azok a múltban voltak, ti már a jelenben éltek.

Nem kényszer a kapcsolat

Amikor kiderült, hogy azokban a társadalmakban, ahol függetlenebbek és önállóbbak a nők, magasabb a válások aránya, nem lepődtünk meg. A pénzügyi függetlenség nagy erő minden nő számára, adjunk hálát ezért a történelmet író elődeinknek, akik hosszasan harcoltak ezért.

Szingliség

Mondjanak az emberek amit csak akarnak a szingliségről, de még mindig jobb függetlennek lenni, mint jogilag kötelezve egy rossz, fájdalmas kapcsolathoz. Az erős nőknél is vannak pillanatok, amikor megriadnak az üres ház láttán, de most azt tehetik, amit szeretnének és nyitottak lehetnek bárki felé. Ez miért lenne rossz?

Jobb egyedül boldogan, mint ketten a boldogtalanságban!

Ajánlott cikkek