Egyéb kategória

Mintás vagy unalmas zokni van rajtatok? – fontos dolgot árul el az intelligenciátokról

Pöttyös, csíkos, virágos, macis, színes zebracsíkos és felemás. Mi az összefüggés a zoknijaink és a sikereink között?
vous - 2016.02.23.
Mintás vagy unalmas zokni van rajtatok? – fontos dolgot árul el az intelligenciátokról

Nem is gondoltuk volna, hogy a zoknink ennyire árulkodik a személyiségünkről. Egy reggeli rutinról és egy olyan ruhadarabról beszélünk, aminek nem tulajdonítunk különösebben nagy szerepet, és persze nem is látszik ki a cipőből (csak a szandálból). Lábbelinek és alkalomnak megfelelően választjuk, ahogyan az etikett elő is írja.

Azonban azok a nők és férfiak, akik őrült, színes zoknikat hordanak, függetlenek, érdekesek, intelligensek és sikeresek, derült ki az Elite Daily cikkéből. Legyen méregzöld, repülő malacos, neonsárga, szivárvány színű, a lényeg, hogy ne legyen unalmas.

Forrás:
pixabay.com

Akik kitartanak a kedvenc, vicces zoknijuk mellett, nem hajlandóak megfelelni a világ elvárásainak és a trendeknek. Bátran vállalják, hogy játékos és egyedi személyiségek. Első számú forradalmárok az egyenruhák és az illem ellen. A legtöbb vezető épp ezért vállalja fel a kedvenc mintás darabjait a nyilvánosság előtt, mint például Hunter Walk, a YouTube termékmenedzsment-vezetője.

Voltak olyan megbeszélések, ahol páran lenéztek és észrevették a zoknimat. Ennek van egy egyetemes jele, majdnem olyan, mint a bandajel, ahol bólintanak vagy kezet fognak, csak itt a nadrág szárát húzzák fel, hogy megmutassák a saját zoknijukat.

A ruhatárunk nemcsak külsőleg határoz meg, hanem ránk is hatással van. Ezt igazolja dr. Adam Galinsky, a Northwestern University szociálpszichológusának kutatása arról, hogy mennyire befolyásolja a gondolkodásunk a viselkedésünket. Ezért is jó, ha reggelente inkább a vidám zoknik mellett döntünk, amiktől bátrabbnak és kockázatvállalóbbnak érezzük magunkat. Egy kis lázadás ösztönzőleg hat majd, előcsalogatja a kreativitásunk és idővel egyre sikeresebbek lehetünk.

Az őrült zoknik a bajnokok és a főnökök jelzője!

Ajánlott cikkek