Trend

Jönnek a telitalpak és a vendégpapucsok! – 5 tavaszi cipőtrend, amit érdemes követnetek

Szex és New York napunkon, itt a VOUS-n, egyértelmű, hogy Carrie Bradshaw után a cipők jutottak eszünkbe. Ráadásul aktuális, hiszen ha nagyon lassan is, sok esővel karöltve, de már közeledik a tavasz. Itt az ideje, hogy belevessük magunkat a cipőboltok sokaságába. De előbb lessétek meg, melyek lesznek azok az igazán trendi darabok, amik tutira minden polcon ott lesznek!
vous - 2016.02.22.
Jönnek a telitalpak és a vendégpapucsok! – 5 tavaszi cipőtrend, amit érdemes követnetek

A VOUS cipőkisokosa

Nőként egy-egy magas sarkúban eltöltött nap után bizony minden lépés olyan érzés, mintha törött üvegdarabokon járnánk. Ezen felbuzdulva korábban elkészítettük nektek cipőkisokosunkat, amiből ide kattintva kideríthetitek, hogyan válasszatok cipőt, mire figyeljetek vásárláskor és a viselete során.

Oxford stílus újragondolva

Az Oxford cipők jó pár éve folyamatosan visszakerülnek a boltok kínálatába. Hol a magasabb, hol a laposabb verzió hódít, idén azonban valahogy a kettő közötti arany középút lesz a divat. Hogy mire is gondolok? Arra, hogy számtalan verzióban beszerezhetitek az Oxford cipőket, de leginkább a magas-telitalpú fazonok lesznek jelen a divat világában. Aki egyszerre akar sikkesen és kényelmesen öltözni, annak kötelező darab!

Gladiátoros vadulás

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

1. Mango, 2. Zara, 3. H&M

Már néhány év eltelt azóta, hogy a gladiátorszandik bevették az egész nyarat, és szinte minden ember lábán visszaköszönt ez a darab. Azóta ez a láz elmúlt, idén viszont megint visszaszöknek a divatba a gladiátor stílusú fazonok, csak ezúttal nem nyári, hanem tavaszi, balerinacipős verzióban.

Hegyes orrokat elő!

1. Zara, 2. Mango, 3. Zara, 4. Mango

1. Zara, 2. Mango, 3. Zara, 4. Mango

A hegyes orrú cipőket a kilencvenes évek óta próbáljuk elfelejteni, de úgy tűnik, képtelenség. Korábban már megírtuk nektek, hogy az őszi divat egyik legmeghatározóbb darabja a régről visszatérő lábbeli. Idén tavasszal ezt a fazont nem muszáj magas sarkakkal egybekötve hordanotok, hiszen bátran választhatjátok az egyszerű, de nagyszerű hegyes orrú balerinacipellőket.

Sportosan is elegánsan

1. Mango, 2. Mango, 3. Mango, 4. H&M

1. Mango, 2. Mango, 3. Mango, 4. H&M

Trend ide vagy oda, minden nőnek szüksége van egy igazi városi, rohangálós cipőre, ez pedig nagy valószínűséggel nem a tízcentis magas sarkú kedvenc lesz. Idén tavasszal többféle stílusú sportcipő közül válogathattok. A színestől a csillogó ezüstön át egészen a tornacipőkig bármit választhattok, ha kényelemre vágytok.

Hódít a vendégpapucs

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. Converse

1. Zara, 2. H&M, 3. Mango, 4. Converse

A tavasz egyik legstílusosabb cipője az Alföldi papucs, avagy a babouche lesz, ami kísértetiesen hasonlít a vendégpapucsra. A babouche egy bőrből készült, puha, lapos talpú papucs, ami Afrikából származik. A szinte pehelykönnyű lábbeli idén átlépte a kontinens határait, és a divat kifutói után már a boltokban is elérhető. Ide kattintva megnézhetitek, hogyan hordhatjátok!

1. Zara, 2. Zara, 3. Mango

1. Zara, 2. Zara, 3. Mango

Mihez hordjátok ezeket a cipőket?

December óta tudjuk, hogy a 2016-os év két színe a rózsakvarc és a higgadtkék lett. A lágy pasztellárnyalatok mellett visszatér a régmúlt divatja is, de mi másra számíthatnak még a trendkövető lányok? Ide kattintva megnézhetitek!

Ezt viseljük mi

Azon az esős, szürke napon, amikor a cikket írtam, ezeket a cipőket viseltük a szerkesztőségben. A gazdátlan cipők valójában fotósunkhoz, Annához tartoznak, aki székre állva fotózott le bennünket.

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek