Négy dolog, amit eltanulhattok Zsédától, ha ruhákról van szó

Négy dolog, amit eltanulhattok Zsédától, ha ruhákról van szó

A magyar pop koronázatlan királynője, Zséda mindig tudja, mikor miben jelenjen meg. Tökéletes alakjára és szebbnél szebb ruháira csak irigykedni lehet. A gyönyörű énekesnőt idén A Dal zsűrijében láthattuk viszont minden szombat este, amikor olyan ruhákban mutatta meg magát, amikből sokat tanulhattunk.

„Sokat dögösített rajtam a kisfiam” – interjú Zsédával

Zsédenyi Adrienn ízig-vérig nő, díva, énekesnő, anya és feleség. Mondhatni micsoda nő! De vajon mi lakozik a Bambi-szemek és a mindig finom, tökéletes megjelenés mögött? Zsédával beszélgettünk hóangyalkáról, gokartozásról, kalendáriumról, testről és lélekről, a gondolat teremtő erejéről, rózsaszínségről és mackónadrágról. Ide kattintva elolvashatjátok a teljes interjút!

Minit hordani negyven felett is lehet!

Zséda nemcsak a színt választotta meg jól, de a fazont is. Bebizonyította, hogy negyven felett is bátran lehet dögös lábakat villantani.

A babakék feketével párosítva dögös!

Forrás:
Zséda Official Fan Club

Mint tudjuk, az idei tavasz egyik színe a higgadtkék, de Zséda inkább egy babakékre hajazó árnyalatra szavazott, ami jó döntés volt. Pláne fekete kiegészítőkkel és cipővel párosítva.

Forrás:
Zséda Official Fan Club

Eláruljuk, hogyan hordjátok a 2016-os év színeit

2016 színe vagy inkább színei a rózsakvarc és a higgadtkék. De mégis hogyan viseljük ezeket, és mit tegyen egy olyan lány, akinek ezek az árnyalatok nem állnak jól? Ide kattintva megtaláljátok a válaszokat.

A jól megválasztott csíkok nem kövérítenek, sőt!

A NORIE Team stylistja, Dóri korábban már írt nektek arról, hogy az egyetlen minta, amivel képtelenség mellélőni, az a csíkos. Ezt Zséda szettje is tökéletesen bizonyítja, az énekesnőt a csíkok nemhogy kövérítik, de még a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik. A színekről nem is beszélve.

A műsor logójához öltözni igenis menő!

Forrás:
Zséda Official Fan Club

Zséda lila csipkeruhája az első adásban A Dal logójára emlékeztetett mindenkit. Az énekesnő jól döntött, amikor ezt a darabot választotta, a padlizsánlila tökéletesen illik fehér bőréhez és sötét hajához. S hogy kinek áll még jól a lila? Ide kattintva megnézhetitek.

Forrás:
Zséda Official Fan Club

Szavazzatok!