Egyéb kategória

Megható: sírva fakadt Ellen DeGeneres ajándékától az autista srác

Sztár lett abból az autista fiúból, akit a Starbucks alkalmaz mint baristát. Még Ellen DeGeneres is behívta őt a show-jába, hogy megismerjék a nézők az életét, azt, hogyan került az ismert kávézólánc pultja mögé.
vous - 2016.02.24.
Megható: sírva fakadt Ellen DeGeneres ajándékától az autista srác

A 17 éves autista srác egy táncolós videóval lett az internet sztárja. A videón azt látni, hogy Sam a Starbucks pultja mögött táncolva készít kávét a vendégeknek.

Nekem a tánc segít koncentrálni.

– mesélte Sam Ellen show-jában, ahol a műsorvezető is hevesen bólogatott, hogy neki is. A barista srácot főnöke, Chris Ali fedezte fel egy rendezvényen, ahol meglátta a lehetőséget az autista fiúban. És hogy mit jelentett Samnek, hogy a Starbucksban dolgozhat?

Abban a pillanatban az életem megváltozott, az egész világ megváltozott.

– mondta Sam, aki főnökére mint legjobb barátjára tekint. Ellen természetesen több meglepetéssel is készült a táncos baristának, többek között azzal, hogy megajándékozta egy utazással Japánba. Sam nagy álma ugyanis látni Japánt. A fiú reakciója igazán megható. Felelősséget nem vállalok, mindenkinél legyen kéznél zsepi!

Ha pedig már az autizmusról van szó, ismerjétek meg Andrist, aki mandalákat fest, de a címlapon pózoló autista lány története sem hétköznapi!

Ajánlott cikkek