Egyéb kategória

Felkavaró hajvágós videón szörnyülködik az internet

Egy hajvágós videó, amiben valóra válik minden lány rémálma - a modell hosszú, szőke hajából ugyanis rengeteget levágnak. És ha azt hinnétek ennél már nem lehet rosszabb, akkor nézzétek meg a második videót, sokkoló!
vous - 2016.02.24.
Felkavaró hajvágós videón szörnyülködik az internet

Ugye nem vagyok egyedül azzal a félelmemmel, hogy a fodrászomat egyszercsak megszállja az ihlet és nekiesik a hajamnak? Na, az ezzel kapcsolatos rémálmaimban pont egy ilyen videót látok, csak sajnos én ülök tehetetlenül a székben.

A videóban a fodrász egyébként egy új hajvágási trendet mutat be, melynek lényege, hogy rétegesen vágja le a hajat – írja a Huffington Post.

STYLISH CUT?

Quirky, Stylish and Smooth? Is this a new trend in the making? #StylistLove #ScissorsCut #HairCut Hair – Aleona StarzhinskaiaModel – Julia AndreevaVideo – Vitalii SuzdalevCheckout Aleona’s Instagram page https://www.instagram.com/aleonahairs/ or the HairFucker youtube page for more! https://www.youtube.com/channel/UCIGAKC2RfTdiRqsqf1ZmrWw/videos

Közzétette: Barbershapp – 2016. február 20.

A videót a BarberShapp osztotta meg, akik szerint a „furcsa, divatos és sima” frizura lesz az új trend. Azonban a több mint 50.000 kommentelő ezzel nem nagyon ért egyet. A poszt alá ugyanis ilyen, és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek:

Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy ez egészen biztosan nem lesz trend. Erre nincsenek szavak.

De úgy tűnik, a modell sem „élvezte” sokáig az új frizuráját. Miután ugyanis elkészült, kopaszra borotválták a fejét. Igen, KOPASZRA!

Közzétette: Hair Set – 2016. február 19.

Ajánlott cikkek